Cove face mărturisiri despre soția sa. ”Nu pot spune că a fost dragoste la prima vedere”

22.11.2021, 15:49
Cove face mărturisiri despre soția sa. ”Nu pot spune că a fost dragoste la prima vedere”
Cove face mărturisiri despre soția sa. ”Nu pot spune că a fost dragoste la prima vedere”

Actorul Gabriel Coveșeanu, alias Cove, a dat detalii din relația cu partenera sa de viață. Prezentatorul de televiziune, în vârstă de 47 de ani,  este căsătorit de mai mulți ani cu Florentina și are doi băieți. ”Nu pot spune că a fost dragoste la prima vedere”, a mărturisit Gabriel Coveșeanu în cadrul unui interviu.

Gabriel Coveșeanu este actor și preezentator TV. În data de 30 august 2021, la PRO TV a început un nou sezon al emisiunii „Vorbește lumea”, prezentată de Adela Popescu, care s-a întors din concediul de maternitate. Gabriel Coveșeanu, alias Cove, co-prezentatorul show-ului  în ultimii ani, a anunțat, zilele trecute, că el nu va mai face parte din acest proiect. Cove apare acum la postul de televiziune Prima TV, unde prezintă, alături de Diana Bart, emisiunea ”Flash Monden”, din 13 septembrie, de la ora 19.30. Cove a mai prezentat la Prima TV emisiunea ”Mama mea gătește mai bine”.

În plan personal, Gabriel Coveșeanu este căsătorit cu Florentina. Cuplul are împreună doi băieți. Acesta este cel de-al doilea mariaj al lui Cove. Actorul a mai fost căsătorit cu Maria Movileanu. Cove a vorbit despre actuala sa paerteneră de viață în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro. ”Nu pot spune că a fost dragoste la prima vedere. Când ne-am întâlnit eram doi oameni ce ieşeau fiecare dintr-o altă relaţie şi, pas cu pas, ne-am cunoscut, ne-am împrietenit şi ulterior ne-am îndrăgostit. Am construit o relaţie bazată pe iubire, prietenie şi respect. Cred că e necesar să ştii, înainte de orice, că ai alături de tine un prieten bun şi un partener pe care te poţi baza la bine şi la rău”, a declarat Cove.

 

Cove face mărturisiri despre soția sa. ”Am o soţie minunată şi o relaţie care îmi aduce linişte şi confort”

”Suntem bine împreună. Am o soţie minunată şi o relaţie care îmi aduce linişte şi confort, iar pentru momentele dificile avem o singură soluţie: comunicarea. E cea mai eficientă şi o recomand tuturor. Vorbiţi unul cu celălalt, ascultaţi-vă şi totul va fi bine”, a mai spus Cove despre relația cu partenera sa de viață.

”Nu cred că sunt un bărbat romantic, în sensul siropos. Dar sunt un soţ bun. Şi un tată la fel de bun. Mai fac din când în când şi gesturi ce pot fi considerate romantice, mai ofer un buchet de flori, mai ies la o cină într-un loc frumos. Reproşuri? Ca peste tot: nu duci gunoiul, nu speli vesele. Acum, la modul serios, nu prea am parte de reproşuri din partea soţiei, pentru că noi formăm o echipă tare bună”, a completat preezentatorul TV.

 

 

citește și...