Cosmin Seleși dă detalii despre noua sa emisiune de la Pro TV. ”Cred că mulți ani de acum înainte voi lucra în acest proiect”

30.11.2022, 15:39
Cosmin Seleși dă detalii despre noua sa emisiune de la Pro TV. ”Cred că mulți ani de acum înainte voi lucra în acest proiect”
Cosmin Seleș dă detalii despre noua sa emisiune de la Pro TV

Actorul și prezentatorul de televizune Cosmin Seleși, în vârstă de 45 de ani, urmează să prezinte o nouă emisiune la postul de televiziune Pro TV. Este vorba despre show-ul ”Batem palma?”. Ace4sta a dat detalii despre noul săi proiect. ”Cred că mulți ani de acum înainte voi lucra în acest proiect”, a spus Cosmin Seleși.

Pe Cosmin Seleși, publicul telespectator l-a văzut ani de zile la show-ul ”Te cunosc de undeva”, de la postul de televiziune Antena 1, unde a fost co-prezentator alături de Alina Pușcaș. Actorul a renunțat însă la colaborarea cu Antena 1, unde a lucrat ani de zile.

După o perioadă de pauză, Cosmin Seleși revine pe micile ecane, cu o nouă emisiune pe care o va modera la postul de televiziune Pro TV – ”Batem palma?”. În plan personal, Cosmin Seleși formează o familie cu Irina, împreună cu care are doi copii, Tudor și Ilinca. Despre noul său poiect de televiziune a dat Cosmin Seleși detalii la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Cosmin Seleși dă detalii despre noua sa emisiune de la Pro TV. ”Am râs, am plâns. Jur, am plâns”

„E foarte mișto ce se întâmplă. Îmi e tare drag. Cred că mulți ani de acum înainte voi lucra în acest proiect. M-am dăruit total. E ceva nou. Mie îmi plac provocările”, a declarat Cosmin Seleși.


„Sunt 24 de concurenți în fiecare ediție. Calculatorul alege un singur concurent cu care jucăm, după care sunt șapte runde. Scopul acestui joc este să elimini cutiile cu sume mici. Premiul maxim este 100.000 de lei. Cutiile sunt trase la sorți, nu știi ce cutie ai. Ce-mi place e că fiecare episod are un vibe diferit. E în funcție de omul care joacă. Am râs, am plâns. Jur, am plâns”, a detaliat acesta.

 

citește și...