Connect-R, despre perioada în care s-a drogat. ”Am dat la un moment dat de cocaină”

10.01.2022, 12:28
Connect-R, despre perioada în care s-a drogat. ”Am dat la un moment dat de cocaină”
Connect-R, despre perioada în care s-a drogat. ”Am dat la un moment dat de cocaină”

Cântărețul Connect-R, pe numele său real Ștefan Relu Mihalache, a dat detalii incredibile despre perioada în care a consumat substanțe interzise. ”Am dat la un moment dat de cocaină”, a dezvăluit artistul, în vârstă de 39 de ani, la emisiunea moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D, unde a fost invitat.

Connect-R a fost prezent la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. Artistul a făcut numeroase dezvăluiri din viața sa și a vorbit deschis despere perioada în care s-a confruntat cu consumul de substanțe interzise.

Connect-R, despre perioada în care s-a drogat. ”Cocaina era așa o îmbinare a unei stări de extaz extraordinare cu faptul că suplinea lipsurile lăsate de oboseală”

La emisiunea lui Dense Rifai, Connect-R a fost întrebat cât timp s-a drogat.

”Da, este un adevăr. M-am drogat foarte mult timp. Eram total împotrivă. Am dat la un moment dat de cocaina și cocaina era așa o îmbinare a unei stări de extaz extraordinare cu faptul că suplinea lipsurile lăsate de oboseala pentru că aveam și 9 concerte într-o săptămână. Eram foarte obosiți și când trăgeam cateo linie de cocaina, până dimineața eram forza. Ne-am dat seama că sistemul imunitar slăbește și a cam trebuit să renunțam. Cred că din 2009 până în 2015, cam așa…o făceam la modul constant, zilnic. Efectiv ne dureau organele. Erra o transpirație și o răceală pe piept și te trezeai cu palpitații și în momentul ăla am zis, gata, nu mai exista așa ceva. N-a fost greu. Noi am făcut terapie în grup fară să merge la medic. Toți 6 am zis stop și așa s-a întâmplat”, a mărturisit Connect-R, potrivit kanald.ro.

Ce a declarat Connect-R despre o nouă căsătorie

Misha a fost căsătorită cu cântărețul Connect-R. Din mariajul lor a rezultat o fetiță care se numește Maya, de care se ocupă amândoi. După divorțul de Misha, Connect-R a dezvăluit că nu mai crede în căsătorie. Întrebat, la aceeași emisiune, dacă se va recăsători cu Misha, Connect-R a dezvăluit că nu crede că se va mai întâmpla acest lucru, mai ales că nu se mai gândește atât de serios la căsătorie.


„Nu știu, nu cred (n.r dacă se va recăsători cu fosta soție, Misha). Pentru mine, viitorul nu există decât imaginat și, de obicei, nu îmi imaginez lucruri. Viitorul există doar dacă ți-l imaginezi. Trecutul este o chestie care s-a întâmplat și care nu mai e în momentul ăsta. Exact cum spunea Eminescu, trecutul și viitorul sunt file ale aceeași pagini. Nu știu, habar nu am, dar nu cred. Nu mai cred în căsătorie pentru mine pentru că am crezut foarte mult timp în ideea în care căsătoria este un mecanism din care eu să îmi extrag fericirea. Nu vreau să depind de lucrul ăsta. Fericirea mea depinde doar de mine și atât. Ideea asta cu jumătatea mea…care jumătate? Care jumătate, că suntem un întreg. Va exista o altă femeie în momentul în care o ființă de sex feminin va înțelege că nu eu sunt obligat să o fac fericită. Dacă va înțelege lucrul ăsta, cu siguranță vom putea coexista în aceeași casă, vom putea fi împreună, de ce nu să ne și căsătorim dacă își dorește, dar va trebui să înțeleagă că nu eu sunt responsabil pentru nefericirea ei. Dacă va înțelege lucrul ăsta da, e minunat”, a explicat Connect-R, conform sursei mai sus-menționate.

citește și...