Connect-R a vorbit public despre consumul de droguri

30.10.2019, 18:52
Connect-R a vorbit public despre consumul de droguri
Connect-R a vorbit public despre consumul de droguri

Connect-R a vorbit public, în urmă cu câteva zile, despre consumul de droguri. Discuția a venit în contextul noii piese lansate de solist, „Independența”.

Artistul a povestit cum a ajuns să ia contact cu substanțele interzise, pe vremea când avea 23-25 de ani. 

Connect-R a vorbit public despre consumul de droguri

„Am trecut printr-o capcană. Lumea asta a showbiz-ului este o lume în care ți se pot oferi armele perfecte pentru a te sinucide, să zic așa. Pentru a te distruge! (…) Sunt experiențe de-ale mele expuse în versuri, dar mesajele trebuie citite printre rânduri. Am consumat și eu la vremea mea niște treburi nasoale… (n.r. substanțe interzise)… Au fost lucruri în care eu am crezut mult timp și mulți copii, iubindu-ne, poate au făcut la fel. Cum muzica ne-a dat nouă, artiștilor, mai mult decât speram, noi trebuie să dăm înapoi lui Dumnezeu niște lucruri. Tinerii trebuie să aibă grijă în ce se bagă și pe cine iubesc cu adevărat. Lumea starurilor eu o cunosc foarte bine”, a spus Connect-R la o emisiune TV. 

Solistul a vorbit și despre motivul care l-a făcut să stea departe de droguri: „Eu am consumat ceva substanțe și mi-am dat seama că e posibil să intru într-o capcană. Norocul meu a fost că iubesc sportul și asta mă oprea din a face sport. În vremea cluburilor… aveam 20 și un pic de ani, 23-25…. Copii, nu vă mai drogați! Mi-am dat seama că e o prostie, că nu e bine ce fac, că nu pot să mai fac sport”.

citește și...