Connect-R, mesaj emoționant despre Misha. ”Ești îngerul copilului nostru”

27.07.2020, 11:20
Connect-R, mesaj emoționant despre Misha. ”Ești îngerul copilului nostru”
Connect-r, mesaj emoționant despre Misha. ”Ești îngerul copilului nostru”

Cântărețul Connect-R a transmis un mesaj în care vorbește extrem de frumios despre mama fetiței lui, cântăreața Misha.

Într-o postare pe care a făcut-o în mediul online, Connect-R și-a spus părerea despre femeile care devin mame.

“Se spune că o fată devine femeie când își începe viața sexuală! Eu zic că devine femeie atunci când naște duh. Atunci când dă viață! Și totuși multe fete nasc copii, dar nu devin mame”, a spus artistul, citat de spynews.ro.

În mesajul lui, Connect-R a ținut să-i mulțumească fostei sale soții, Misha, pentru cum este în rolul de mămică și pentru cum se ocupă de fiica lor, Maya.

”Mamă ești atunci când reușești să-ți dai seama că, copilul tău are nevoie de tine mai mult decât ai tu nevoie de tine. Mamă înseamnă să ai timpanele pregătite pentru a suporta țipetele copilului tău, atunci când urletul e singurul vocabular pe care copilul tău îl cunoaște.

Mamă înseamnă să renunți, bineînțeles provizoriu la cariera ta, la facultate, la ieșirile în club, la tot felul de distacții de fetițe. Și să stai seara să-ți adormi copilul. (…) Mulțumesc, Misha pentru că ești mamă, pentru că ești îngerul copilului nostru”, a adăugat Connect-R.

În ce relații este cu fosta soție

 

Misha a fost căsătorită cu cântărețul Connect-R. Din mariajul lor a rezultat o fetiță care se numește Mayaâ, de care se ocupă amândoi.

„Noi nu am luat această decizie de a ne separa din cauza acestor probleme, din cauza depresiei postnatale. Ele au venit mai târziu, nu au mai mers lucrurile aşa cum trebuie. Mă bucur că am luat această decizie la momentul potrivit, pentru că acum avem o relaţie super ok de prietenie. Sunt multe cupluri care ajung la ură şi nu e ok. Copilul ajunge să sufere cel mai mult”, spunea Misha la o emisiune de televiziune.

citește și...