Ce mesaj i-a transmis Misha fostului ei soț, Connect-R. Artistul a împlinit 38 de ani

10.06.2020, 10:56
Ce mesaj i-a transmis Misha fostului ei soț, Connect-R. Artistul a împlinit 38 de ani
Ce mesaj i-a transmis Misha fostului ei soț, Connect-R. Artistul a împlinit 38 de ani

În data de 9 iunie, Connect-R, pe numele său real Ștefan Relu Mihalache, și-a aniversat ziua de naștere. Artistul a împlinit 38 de ani.

Deși sunt divorțați, Misha i-a transmis un mesaj extrem de frumos fostului ei soț, de ziua lui de naștere. Ea a afirmat că artistul este un tătic extraordinar pentru fiica lor, Maya.


”La mulți ani pentru cel mai iubitor tătic! Să fii sănătos, iubit și să îți găsești liniștea și să îți realizezi toate visurile”, a scris Misha în mediul online.


”De ziua mea sunt mai egoist așa”

Connect-R a povestit în cadrul unei emisiuni de televiziune că în fiecare an, de ziua lui de naștere, obișnuiește să citească mesajele de „la mulți ani” abia a doua zi.

„Sărbătoresc ziua mea ca de 1 mai, muncesc. Sala Palatului era plătită pentru anul acesta, dar s-a amânat pt la anul, 9 iunie 2021. De obicei răspund mesajelor a doua zi, de ziua mea sunt mai egoist așa”, a declarat Connect-R, citat de spynews.ro.

Care este relația lor în prezent

Misha a explicat recent care este relația ei în prezent cu fostul său partener de viață.

„Noi nu am luat această decizie de a ne separa din cauza acestor probleme, din cauza depresiei postnatale. Ele au venit mai târziu, nu au mai mers lucrurile aşa cum trebuie. Mă bucur că am luat această decizie la momentul potrivit, pentru că acum avem o relaţie super ok de prietenie. Sunt multe cupluri care ajung la ură şi nu e ok. Copilul ajunge să sufere cel mai mult”, a spus Misha la o emisiune de televiziune.

Carieră de succes

Connect-R și-a început cariera la vârsta de 8 ani ca dansator. De la vârsta de 15 ani, hip-hopul a devenit una dintre marile pasiuni ale lui Connect-R. A intrat prima oară într-un studio în 1997, cu ocazia înregistrării primei sale piese, „Observ”.

În 2010 a participat la Selecția Națională pentru Eurovision împreună cu Anda Adam cu piesa „Surrender”. În 2012 creează hitul verii – ”Vara nu dorm”, care s-a menținut pe primele locuri în topuri timp de 22 de săptămâni.

citește și...