Confesiunea Oanei Roman. ”În sufletul meu e zbucium. Am avut câteva zile foarte grele”

17.07.2021, 14:22
Confesiunea Oanei Roman. ”În sufletul meu e zbucium. Am avut câteva zile foarte grele”
Confesiunea Oanei Roman. ”În sufletul meu e zbucium. Am avut câteva zile foarte grele”

Oana Roman s-a confesat în fața celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare. Fiica Miorei și a lui Petre Roman a afirmat că nu trecxe prin cea mai bună perioadă din viața sa. ”În sufletul meu e zbucium. Am avut câteva zile foarte grele” , a explicat oana Roman. Acesta, însă, nu a explicat exact despre ce este vorba.

Oana Roman s-a destăinuit în fața fanilor săi din mediul online.

Vedeta le-a spus acestora că nu trece printr-o perioadă tocmai bună.

Confesiunea Oanei Roman. ”Nu sunt cea mai în formă. Am nevoie de un pic de liniște și de un moment în care să-mi adun gândurile”

Oana Roman nu a dat prea multe detalii despre motivul pentru care nu are o perioadă prea bună, însă a ținut să precizeze că starea sa nu are nicio legătură cu Marius Elisei.

”În sufletul meu e zbucium, vom vorbi despre asta la momentul potrivit. Și nu, nu are legătură cu Marius. Noi suntem bine. Am venit pentru ca Isa să simtă totuși că e vacanța mare, să ne petrecem weekend-ul așa cum i-am promis. Dar nu o să fiu foarte prezentă zilele astea pe Instagram, așa cum sunt de obicei, pentru că am nevoie să mă odihnesc puțin și să-mi revin, am avut câteva zile foarte grele, deși nu am arătat lucru ăsta pentru că ține doar de mine. O să vorbim la momentul potrivit, dar nu sunt cea mai în formă. Am nevoie de un pic de liniște și de un moment în care să-mi adun gândurile și să mă dezmeticesc după zilele astea. Repet, o să vă povestesc totul, dar nu acum”, a spus Oana Roman pe Instagram, potrivit spynews.ro.

Oana Roman și Marius Elisei își reînnoiesc jurămintele

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021. În ultima perioadă de timp, însă, cei doi s-au afișat din ce în ce mai des împreună și și-au reluat relația. Ba chiar se pregătesc să-și reînnoiască jurămintele, după cum a anunțat Oana Roman la o emisiune de televiziune. “Eu am divorțat, dar nu am apucat să-mi schimb actele. Nu cred că e cazul să ne recăsătorim civil. Parintele mi-a zis: eu slujba de dezlegare nu v-am făcut. Nu cred că mai e cazul să facem alte hârtii. Doar la biserică o să ne reînnoim jurămintele. Și vreau să fac și o petrecere mare și să-mi fac o rochie cum vreau eu. Eu la nuntă de abia mă operasem și rochia mi-a făcut-o sor-mea, dar nu a fost cum am visat eu. Acum îmi fac o rochie învoire sau roz pudră. Sper să ne ajute Dumnezeu să am timp să o facem anul acesta, prin septembrie”, a declarat Oana Roman, la “Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

“El și-a dorit foarte tare să ne mai dăm o șansă. El a realizat că a greșit în multe cazuri. Am greșit și eu în trecut. Eu sper că și-a rezolvat problema cu alcoolul. Nouă separat ne e mai rau decât ne este împreună. Eu am stat două luni să mă gândesc. Nu am discutat nici cu prietenii, nici cu familia. Și mie mi-a fost greu fără el. Și eu am greșit în relația asta, sunt foarte impulsivă. Sunt mama dragonilor când mă enervez. Nu m-am mai putut controla și i-am spus lucruri nasoale”, a mai spus vedeta.

 

citește și...