Confesiunea Oanei Roman. ”Mă apasă cumva așa singurătatea”

10.04.2021, 13:09
Confesiunea Oanei Roman. ”Mă apasă cumva așa singurătatea”
Confesiunea Oanei Roman. ”Mă apasă cumva așa singurătatea”

Oana Roman și-a deschis sufletul la o emisiune de televiziune. Vedeta a mărturisit că are momente câbnd este copleșită de singurătate.

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021.

Oana Roman a făcut mărturisiri despre viața sa din prezent în cadrul unui interviu pentru Antena Stars. Aceasta a mărturisit că acasă se simte singură, mai ales atunci când nu este fiica sa prin preajmă. “Acasă în momentul ăsta nu prea am cu cine să vorbesc, pentru că sunt destul de singură, mai ales când nu este Isa, mama e la tratament. Nu este nici mama acum și zilele astea Isa este la tatăl ei, însă pot să spun că nu este foarte simplu atunci când ajungi acasă, am și o casă foarte mare și, mă apasă cumva așa singurătatea”, a declarat vedeta, citată de a1.ro.


Confesiunea Oanei Roman. ”Nu m-aș mai arunca cu capul înainte”

Oana Roman a mai afirmat că nu s-ar mai arunca cu capul înainte într-o nouă relație sentimentală.

“Cel mai important pentru mine într-o relație, mai ales la vârsta pe care o am, pentru că nu mai am 20 de ani să vreau să mă distrez, este să simt că pot găsi sau pot avea lângă mine un bărbat lângă care să mă simt în siguranță. Să poată să îmi ofere singuranță, dar nu materială. Nu m-aș mai arunca cu capul înainte și nu aș ma face lucrurile pe repde înainte. Am nevoie de stabilitate, deci trebuie să aleg cu foarte mare grijă. Nu sunt genul care să cunoască pe cineva pe Facebook sau Instagram, ca să excludem din start. Dacă este să fie, trebuie să fie cineva pe care să mă bazez”, a afirmat aceasta.

Oana Roman a dezvăluit că fiica sa și a lui Marius Elisei, Isa, nu mai vrea să doarmă singură de când acesta nu mai locuiește cu ele.

”Din momentul în care Marius nu a mai fost acasă și și înainte oricum, ori cu el, ori cu mine, dar mai dormea singură din când în când. De când nu mai este Marius, nu a mai dormit niciodată în patul ei, practic, adică doarme numai cu mine… Ea per total e un copil cuminte. A fost destabilizată un pic în perioada asta, normal, pentru că au intervenit schimbările astea pe care nu le-a dorit nimeni, dar asta e”, a explicat Oana Roman, citată de spynews.ro.

citește și...