Confesiunea dureroasă a Oanei Roman. ”Au fost oameni pe care eu i-am considerat prieteni care au spus lucruri neadevărate în diverse contexte”

16.11.2021, 12:59
Confesiunea dureroasă a Oanei Roman. ”Au fost oameni pe care eu i-am considerat prieteni care au spus lucruri neadevărate în diverse contexte”
Confesiunea dureroasă a Oanei Roman. ”Au fost oameni pe care eu i-am considerat prieteni care au spus lucruri neadevărate în diverse contexte”

Oana Roman, în vârstă de 45 de ani, și-a deschis sufletul în cadrul unu interviu. Aceasta a mărturisit că în viața sa au existat persoane care s-au pretins prietene, dar care au dezamăgit-o. ”Au fost oameni pe care eu i-am considerat prieteni care au spus lucruri neadevărate în diverse contexte”, a declarat ea.

Oana Roman a acordat un interviu pentru revista Avantaje, în care a făcut numeroase confesiuni.

Printre altele, vedeta a mărturisit că detestă minciuna și a dezvăluit că, de-a lungul anilor, au existat persoane care au spus lucruri neadevărate despre ea.

Confesiunea dureroasă a Oanei Roman. ”Nu m-au deranjat glumele care s-au făcut la adresa mea, însă minciunile, da!”

”Minciuna. Adică eu sunt un om care trăiește cu un profund sentiment și dorință de dreptate. Este unul dintre defectele mele. Tata tot timpul îmi spune „prea ești cu dreptatea în băț, prea nu accepți nimic niciodată”. Mie mi se pare că cel mai urât lucru din lumea asta este să minți despre alții. Mi se pare cel mai îngrozitor lucru posibil, mă rog, exceptând crime și infracțiuni, dar uman vorbind, mi se pare că cel mai urât lucru este să minți. Și când un „prieten’ spune despre tine lucruri neadevărate, asta pe mine mă derajează cel mai tare. Poți să spui că nu-ți place de mine sau că am defecte, dar să minți și să spui lucruri neadevărate, că eu aș fi făcut anumite lucruri pe care nu le-am făcut, asta mă deranjează cel mai mult”, a declarat Oana Roman.

”Din păcate, au fost oameni pe care eu i-am considerat prieteni care au spus lucruri neadevărate în diverse contexte. Mai ales în public, pentru că eu sunt Oana Roman și uneori dă bine să discutăm despre Oana Roman pentru că facem audiență și ne bagă lumea în seamă. Nu m-au deranjat glumele care s-au făcut la adresa mea, însă minciunile, da! Niciodată nu am ripostat și nu am reacționat la adresa prietenilor care au vorbit, s-au purtat urât cu mine sau care m-au dezamăgit. N-am reacționat niciodată, nu le-am bătut obrazul și nici nu i-am tras la răspundere. Pur și simplu am lăsat lucrurile așa. Consider că dacă un prieten are o problemă cu tine, cel mai frumos este să vină la tine să-ți spună. Eu mi-am văzut de drum, de viață, de familie. Prietenii s-au rărit, dacă ajungi cu numărătoarea la trei stai bine. Eu pot să zic că am ajuns cu numărătoarea la trei, poate un pic mai sus”, a adăugat vedeta.

Confesiunea dureroasă a Oanei Roman. ”Au fost mai multe „bube” și din partea lui și din partea mea”

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021. În ultima perioadă de timp, însă, cei doi s-au afișat din ce în ce mai des împreună și și-au reluat relația.

În cadrul aceluiași interviu, Oana Roman a vorbit și despre problemele din căsnicia sa cu Marius Elisei.

”Eu cred că rănile au fost și la mine, și la el, dar cele mai mari au fost la Isa, ea a suferit cel mai mult. Cred că a fost necesar să ajungem în punctul ăla critic ca să înțelegem că nu era bine ce făceam și că, de fapt, realitatea era alta. Doar așa ne-am dat seama, ăsta a fost prețul pe care a trebuit să-l plătim ca să înțelegem că viitorul nostru este împreună cu adevărat. A fost un preț mare. Au fost mai multe „bube” și din partea lui și din partea mea și cumva a trebuit să tăiem tot de la rădăcină ca să putem să mergem înainte. Nu ne-am împăcat pentru Isa, iar împăcarea noastră nu a fost de azi pe mâine, a fost una care a durat. Eu m-am ținut foarte tare până în momentul în care n-am mai fost sigură că asta trebuie să fac”, a explicat vedeta.

citește și...