Confesiune neașteptată a Alexandrei Stan. ”Mă gândeam să-mi iau viața și chiar am încercat de două ori când eram cu Marcel”

22.05.2022, 15:58
Confesiune neașteptată a Alexandrei Stan. ”Mă gândeam să-mi iau viața și chiar am încercat de două ori când eram cu Marcel”
Confesiune neașteptată a Alexandrei Stan. ”Mă gândeam să-mi iau viața și chiar am încercat de două ori când eram cu Marcel”

Cântăreața Alexandra Stan, în vârstă de 32 de ani, a făcut confesiuni dureroase în cadrul podcastului  realizat de omul de radio și televiziune Mihai Morar. Artista a mărturisit că a avut două tentative de suicid. ”Mă gândeam să-mi iau viața și chiar am încercat de două ori când eram cu Marcel”, a dezvăluit Alexandra Stan.

Alexandra Stan a trecut peste o perioadă extrem de dificlă în viața sa, pe vremea când a fost agresată fizic de către fostul ei impresar, Marcel Prodan. În iunie 2013, Alexandra Stan a fost spitalizată și concertele au fost amânate. Alexandra Stan l-a acuzat pe Marcel Prodan că a bătut-o. Artista a fost internată la spitalul din Medgidia pentru îngrijiri medicale.

Alexandra Stan a dezvăluit la podcastul ”Fain & Simplu”, realizat de Mihai Morar, că a avut două tentative de sinucidere în perioada în care foma un cuplu cu Marcel.

Confesiune neașteptată a Alexandrei Stan. ”Eram în Elveția, printre munți, la un concert, și luasem pastile”

„Nu găseam niciun motiv să trăiesc. Mă gândeam să-mi iau viața și chiar am încercat de două ori când eram cu Marcel. E clar că astea nu-s gânduri din lumină, de la Dumnezeu, bune”, a povestit Alexandra Stan, citată de wowbiz.ro.

”Eram în Elveția, printre munți, la un concert, și luasem pastile. A venit taică-miu să-mi zică să beau multă apă să vomit. El era tour managerul meu atunci și avea cartela de la cameră. La eveniment era și președintele Elveției de la acea vreme, era o petrecere privată la o stațiune de schi”, a adăugat artista.

Alexandra Stan a trecut printr-un divorț

Cântăreața Alexandra Stan a decis în 2021 să facă pasul cel mare în plan sentimental și s-a căsătorit în mare secret cu un bărbat care se numește Emanuel Necatu. După nunta din luna aprilie a anului trecut au apărut probleme în mariajul Alexandrei Stan cu Emanuel Necatu, astfel că cei doi au ajuns la despărțire.

Vedeta a făcut declarații despre separarea de Emanuel Necatu într-un interviu pentru revista Viva. Artista a spus cum a fost pentru ea experiența divorțului. ”Încă o filă din povestea mea, din trecutul meu. Am învățat că trebuie să fiu mai pragmatică și mai analitică, să îmi ascult și partea stângă a creierului, să nu mă las condusă doar de partea emoțională și artistică”, a declarat aceasta.

citește și...