Ce s-a ales de bărbatul care a bătut-o pe Alexandra Stan! Cu ce se ocupă acum

26.12.2019, 17:07
Ce s-a ales de bărbatul care a bătut-o pe Alexandra Stan! Cu ce se ocupă acum
Ce s-a ales de bărbatul care a bătut-o pe Alexandra Stan

Marcel Prodan, bărbatul care a bătut-o pe Alexandra Stan, a revenit recent în atenția publică. Iată cu ce se ocupă acum fostul impresar. 

După ce în urmă cu mai mulți ani Prodan era arătat de toată lumea cu degetul ca agresor al clientei și iubitei sale Alexandra Stan, bărbatul și-a schimbat radical viața. 

Ce s-a ales de bărbatul care a bătut-o pe Alexandra Stan

A renunțat la cariera de impresar și a pus bazele unei fundații care ajută copiii cu autism. Fundația care îi poartă numele funcționează de cinci ani și în prezent a ajuns mult mai vizibilă în spațiul public, scrie Wowbiz. 

„Fundația Marcel Prodan își propune să vină în sprijinul copiilor cu tulburări din spectrul autist. Ne dorim ca acești copii să se integreze în colectivitate, să fie acceptați de societate, să deprindă încredere în abilitățile lor și să devină independenți. În cadrul fundației oferim sesiuni de terapie ABA, terapie logopedică, grupuri de socializare și artterapie. Persoanele care doresc să ajute pot desfășura activități de voluntariat alături se specialiștii noștri sub atenta îndrumare a unui coordonator cu experianță”, se arată în prezentarea ONG-ului fondat de Marcel Prodan.

 

Marcel Prodan și Alexandra Stan au avut o relație timp de 3 ani, care s-a întrerupt brusc în momentul în care interpreta a acuzat că bărbatul ar fi lovit-o cu bestialitate. Alexandra a apărut în fața reporterilor plină de vânătăi și a mărturisit că a fost lovită cu pumnii și palmele de Prodan.

citește și...