Concurenții de la „Survivor România” pleacă în Republica Dominicană. Cum s-a pregătit echipa ”Faimoșilor”

09.01.2022, 16:19

Concurenții de la „Survivor România” pleacă pe 09 ianuarie în Republica Dominicană. Duminică seara, 24 de concurenți vor pleca în Republica Dominicană. Cu emoții, antrenați fizic și psihic, dar și conduși de ambiția de a câștiga competiția, concurenții de la „Survivor România” se apropie cu pasi repezi de începerea competiției.

CRBL (43 de ani), Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, TJ Miles, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Ciurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac, fosta concurentă de la „Ferma” sunt cei 12 concurenți pregătiți pentru cea mai mare provocare din Republica Dominicană.

Concurenții urmează să plece în Republica Dominicană, iar show-ul va fi prezentat de Daniel Pavel, care va însoți concurenții în această aventură.

Cum s-a pregătit echipa ”Faimoșilor”

Cea mai emoționantă despărțire a fost a Laurei, care și-a luat rămas-bun de la părinții ei. Laura Giurcanu este speriată de ce se va întâmpla în cadrul competiției „Survivor”. Influencerul se teme că nu va reuși să se adapteze noilor condiții de trai. ”Nu o să mai am apă, loc de dormit, mâncare, haine curate, șampon, creme de față.”

Radu Itu, concurent în echipa ”Faimoșilor” a simțit nevoia să meargă la biserică înainte de a se îndrepta spre aeroport. „Azi m-am trezit cu imnul României în cap! Acum merg puțîn la biserică, pe seară decolez spre junglă! Tineți-mi pumnii ???”, este mesajul postat de concurent.

”Am zâmbit pentru că îi aveam lângă mine, deși în suflet deja”

Andreea Tonciu a petrecut alaturi de familie, luând cina în familie

„Ultima seară în familie înainte de plecarea spre marea aventură de la Survivor. Am zâmbit pentru că îi aveam lângă mine, deși în suflet deja sunt tristă și mă gândesc cum voi sta atât de mult departe de ei și fără să putem vorbi. O să-mi iau forța pentru a merge mai departe din gândurile care-mi vor zbura spre ei pentru că știu că mă vor încuraja neîncetat. Vă iubesc! , este mesajul Andreei.

Roxana Ciuhulescu a fost nevoită să muncească până în ultima zi. Sportiva a făcut o ședință foto înainte de a pleca în Republica Dominicană. La fel s-a întâmplat și cu Otilia Bilionera, care a avut concerte în Turcia până în ultima zi.„Astăzi merg la Survivor România și cel mai dor îmi va fi de familia mea, de voi toți și de muzica mea. Sper să am sprijinul vostru pe tot parcursul acestei competiții. Vă iubesc”, a fost mesajul artistei.

Ce spune CRBL

CRBL a petrecut ultima zi, înainte de a pleca în Republica Dominicana, alaturi de familie și a promis că vă fi autentic.

„Abia aștept să înceapă aventura Survivor. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru susținere și încredere! Nu vreau să fac promisiuni pe care nu pot să le onorez, dar pot să vă spun că am să fiu EU, același eu pe care îl știți de 20 de ani?”.

Cătălin Zmărăndescu, despre ”Survivor România”: “Soția a insistat”

Cătălin Zmărăndescu a vorbit despre plecarea la “Survivor 2022“, despre familia sa, dar și despre cum va gestiona soția sa Academia de Sport pe care o deține în Târgoviște. “Soția a insistat că am nevoie de o vacanță… Așa că plec la Survivor!”, a spus fosta gardă de corp a lui Gigi Becali.

Fostul luptător spune că are emoții legate de despărțirea de familie, însă privește Survivor ca oricare altă competiție

“Sunt emoțiile legate de despărirea de familie. În rest, prefer să mă gândesc la Survivor ca la o altă competiție, așa cum am tot întâmpinat de-a lungul vieții. Am necunoscutul în față, nu știu ce provocări vor exista pe trasee, dar privesc înainte despre competiție și ceea ce va urma”.

citește și...