Laura Giurcanu, speriată înainte de plecarea la „Survivor”. ”Cred că asta o să îmi lipsească sigur” 

09.01.2022, 13:34

Laura Giurcanu este speriată de ce se va întâmpla în cadrul competiției „Survivor”. Influencerul se teme că nu va reuși să se adapteze noilor condiții de trai. ”Nu o să mai am apă, loc de dormit, mâncare, haine curate, șampon, creme de față. Cred că asta o să îmi lipsească sigur”

Laura Giurcanu este fotomodel, influencer și vlogger la doar 24 de ani. Laura se bucură de un succes mare pe rețelele de socializare. Influencerita a devenit cunoscută după ce a câștigat ‘Next Top Model’ la vârste de 14 ani. Vloggerul are aproape 1 milion de urmăritori pe Instagram.

Recent, influencerita a postat pe TikTok un videoclip privind plecarea ei la „Survivor”, unde spune că nu va avea apă, mâncare, loc de dormit sau șampon, iar acest lucru o sperie.

Laura Giurcanu, speriată înainte de plecarea la „Survivor”

„Mai am trei zile până plec la Survivor, unde nu o să mai am apă, loc de dormit, mâncare, haine curate, șampon, creme de față.”

Mai mult, vloggerul spune că muzica îi va lipsi cel mai mult. ”Cred că o să îmi fie foarte, foarte dor de muzică, spune Laura. ,,În afară de familie, prieteni, astea sunt de evidente și evidente sunt și mâncarea sau patul sau confortul de acasă, cred că o să îmi fie foarte, foarte dor de muzică. Eu sunt genul ăla de om care ascultă muzică și în mașină, și acasă, în orice moment al zilei, de când mă trezesc. Și cred că asta o să îmi lipsească sigur.”

Cine este Laura Giurcanu, concurentă în echipa Faimoșilor de la „Survivor România” 2022

Concurenta din echipa Faimoșilor a pozat în reviste de modă precum Vogue, Elle și Cosmopolitan. La vârsta de 14 ani, atunci când a câștigat „Next Top Model by Cătălin Botezatu”.

În 2013, Laura și-a deschis un canal de YouTube. În prezent, ea are 390.000 de abonați.

Cine sunt cei 12 Faimoși de la „Survivor România” 2022

S-au anunțat cei 12 concurenți care vor face parte din echipa ”Faimoșilor”:

CRBL (43 de ani), Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, TJ Miles, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Ciurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac, fosta concurentă de la „Ferma”. Cei 12 concurenți sunt pregătiți pentru cea mai mare provocare din Republica Dominicană.

Care va fi formatul emisiunii „Survivor”

Emisiunea ”Survivor” România a fost preluată de PROTV.  Reprezentanții televiziunii din Pache Protopopescu au dat o lovitură de imagine postului Kanal D, după ce prezentatorul Daniel Pavel a fost cooptat să prezinte emisiunea care va fi difuzată în România, începând cu 2022.

Formatul „Survivor” va rămâne același: concurenţii sunt împărţiţi în două triburi care luptă zi de zi în provocări pentru imunitate şi alte avantaje. După fiecare luptă pentru imunitate, o echipă este nevoită să-şi elimine unul dintre membri.

Kanal D a fost lider de audiență de multe ori datorită show-ului filmat în Republica Dominicană, fiind în fața rivalilor precum Pro TV sau Antena 1.

”Survivor România”, emisiune cu care Kanal D a reușit să înregistreze audiențe mari în prima parte a anului.

Show-ul va fi produs de aceeaşi companie din Turcia alături de care a colaborat şi Kanal D, Banijay este compania care distribuie formatul la nivel global, fiind una dintre cele mai urmărite emisiuni din lume.

citește și...