Codrin Ștefănescu, despre relația pe care a avut-o cu Anamaria Prodan. ”Mama o iubea”

15.11.2021, 14:48
Codrin Ștefănescu, despre relația pe care a avut-o cu Anamaria Prodan. ”Mama o iubea”
Codrin Ștefănescu, despre relația pe care a avut-o cu Anamaria Prodan. ”Mama o iubea”

Codrin Ștefănescu a avut o relație cu impresara Anamaria Prodan, în urmă cu mulți ani. Politicianul a făcut dezvăluiri despre relația dintre ei la emisiunea pe care Denise Rifai o moderează la postul de televiziune Kanal D. ”Mama o iubea pe Anamaria și maica-să mă iubea pe mine”, a spus Codrin Ștefănescu.

Anamaria Prodan și Codrin Ștefănescu au format un cuplu la mijlocul anilor ’90. În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, politicianul a fost întrebat dacă Anamaria Prodan l-a părăsit pentru Laurențiu Reghecampf. Codrin Ștefănescu a explicat că el și Anamaria Prodan s-au separat din cauza tensiunlor dintre ei.

Anamaria Prodan este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, binecunoscuta impresară mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este cunoscut băiatul, pe care îl are cu antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Recent, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf a anunțat oficial că divorțează de Anamaria Prodan și că a depus actele de divorț.  Anamaria Prodan a făcut mai multe declarații după ce Laurențiu Reghecamp a anunțat separarea. Laurențiu Reghecampf are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior. Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Boldea, actualmente Pfeiffer. Au format din 1994 până în 2008.

Codrin Ștefănescu, despre relația pe care a avut-o cu Anamaria Prodan. ”La un moment dat nu ne mai suportam, am căzut de acord să ne despărțim”

“Am fost împreună cu Anamaria prin ’90 când eram puști, din 95 până în ’96, ceva de genul asta. Mama o iubea pe Anamaria și maica-să mă iubea pe mine. La un moment dat nu ne mai suportam, am căzut de acord să ne despărțim. Eram doua bucăți de cremene. Pe vremea aia, era vedetă, avea emisiune, era singurul jurnalist de sport femeie. Era nebunie, vorbea despre scoruri, despre pariuri. Când ieșeam cu ea în lume, toață lumea știa de Anamaria Prodan și am rămas într-o relație de prietenie. Asta se întâmplă cu mult înainte de a-l cunoaște pe Reghecampf”, a declarat Codrin Ștefănescu despre relația cu Anamaria Prodan, potrivit kanald.ro.

”Noi am rămas împreună că frații și până astăzi avem o relație nemaipomenită. Amândoi am iubit-o imens pe Ionela. Amândoi am iubit-o imens pe mama. I-am făcut ultima data ziua de naștere a Ionelei cu puțin timp înainte de a muri și i-am cântat “La mulți ani” știind că cancerul a mâncat-o și simțea, îi dădeam curaj, îi ziceam, hai, mai, Ionele că ești roșie în obrăjori. Mă leagă atât de multe amintiri de Anamaria, sunt prietenii mei și ea și Reghecampf. Eram doi puști frumoși și nebuni și s-a întâmplat cu mult timp în urmă”, a completat acesta.

citește și...