Clara Chía este furioasă. Blondina s-a săturat să fie comparată cu Shakira

07.09.2022, 16:51

Principalele media de divertisment au fost foarte interesate de despărțirea dintre Shakira și Gerard Piqué. Recent s-a aflat chiar că fotbalistul are o nouă relație și se întâlnește cu Clara Chia Marti. “Știu din surse sigure că fotografiile au supărat-o foarte mult, deoarece existau zvonuri că ar fi însărcinată din cauza aspectului ei”.

În fotografii, care au devenit rapid virale, Clara Chia, care purta o rochie lungă și colorată și sandale cu toc transparente, poate fi văzută ținându-se de mână cu jucătorul Barcelonei.

După publicitatea masivă de care au avut parte, paparazii spanioli au declarat la televiziune că Chia Marti era destul de supărată pe fotografii, deoarece (potrivit ei) nu arăta foarte bine în ele și părea puțin supraponderală, potrivit semana.com.

Noua iubită a lui Piqué s-a săturat să fie comparată cu Shakira

De asemenea, jurnalistul a profitat de ocazie pentru a sublinia că noua iubită a lui Piqué s-a săturat să fie comparată constant cu Shakira.

“Săptămâna trecută, un bun prieten de-al lui Piqué s-a căsătorit și, după ce am stat de pază timp de două ore, am reușit să surprind câteva imagini cu cuplul. Clara era foarte prietenoasă cu cuplurile de prieteni ai apărătorului”, a declarat inițial Martin.

“Fotografiile au supărat-o foarte mult”

El a continuat: “Știu din surse sigure că fotografiile au supărat-o foarte mult, deoarece existau zvonuri că ar fi însărcinată din cauza aspectului ei. Fata era bine îmbrăcată, dar, așa cum era de așteptat, toată lumea avea să o compare cu Shakira”.

În cele din urmă, reporterul a reiterat că tânăra era foarte bine îmbrăcată la nuntă. El a declarat chiar că rochia și poșeta pe care le purta în acea zi au costat peste 800 de euro (3,6 milioane de pesos columbieni).

Confruntat cu aceste dezvăluiri, fotbalistul catalan s-a întâlnit cu avocații săi și a decis să vorbească pentru prima dată de la confirmarea despărțirii sale de Shakira, cu scopul de a păstra intimitatea copiilor săi și de a opri fluxul de informații despre noua sa relație.

Într-un lung comunicat de presă, spaniolul a denunțataceste relatări și imagini” ca fiind nu numai dăunătoare onoarei sale, ci și “un atac grav la adresa drepturilor copiilor săi”, a căror siguranță și protecție îl preocupă în cel mai înalt grad.

“Monitorizarea din partea unor mass-media și a unor paparazzi a fost continuă, obligându-l pe clientul nostru să-și modifice rutina zilnică cu unicul scop de a-și proteja copiii, familia și anturajul cel mai apropiat. El a respectat întotdeauna activitatea presei și dreptul acesteia la informare, dar a depășit limitele”, a subliniat el.

Gerard Piqué a adăugat că va acționa în justiție pe oricine va continua să îi încalce viața personală. De asemenea, el a subliniat că este încrezător că totul se va rezolva în cel mai bun mod posibil.

citește și...