Shakira și Piqué ar putea ajunge în instanță. Cei doi nu au ajuns la un acord

04.09.2022, 19:02

Ultimele informații dezvăluite de “Socialité” despre disputa dintre Gerard Piqué și Shakira sugerează că negocierile dintre cei doi nu merg bine și că acordul este departe de a fi încheiat. După cum a indicat paparazzul Jordi Martín, este foarte probabil ca cei doi să ajungă să se confrunte în instanță, deși ar vrea să evite pe cât posibil acest lucru.

După cum au exprimat chiar în emisiune prin intervenția lui Jordi, “nu există niciun acord de reglementare sau vreun fel de înțelegere între Pique și Shakira”. În plus, după cum a subliniat, a contactat una dintre firmele de avocatură, care l-a asigurat că “nu există niciun acord” pentru moment.

“Nu există niciun acord de reglementare sau vreun fel de acord între Piqué și Shakira”, a explicat Jordi Martín la “Socialité”. “Am contactat unul dintre birouri și m-au asigurat că nu există niciun acord”, a spus el, potrivit marca.com.

Piqué este împotriva plecării copiilor de la Barcelona

Pe de o parte, Shakira ar vrea să-și ia cei doi copii. Planul ei este în continuare să plece din Barcelona “cu ei și nu vrea să renunțe” în acest sens. Așa, cel puțin, au precizat paparazzi. El a mai explicat că Piqué este încă împotriva plecării copiilor de la Barcelona, deoarece aici și-au petrecut cea mai mare parte a vieții.

După cum el însuși a relatat, situația ar fi mai complexă pentru Shakira și ea ar fi cea care ar avea de pierdut din același motiv. “Piqué se opune pentru că rădăcinile familiei sale, prietenii și activitățile sale sunt aici și nu va pleca la Miami”, a spus el în timpul emisiunii. De asemenea, el a spus că “Shakira a avut o situație foarte complicată, deoarece copiii începuseră deja anul școlar în curs”, acesta fiind un argument care joacă în favoarea lui Piqué.

Shakira și-ar dori ca cei doi copii să meargă la Miami

“Shakira vrea să ia copiii cu ea și să plece din Barcelona cu ei. Ea nu vrea să cedeze”, a spus el. Ea este clar că vrea să plece la Miami, dar Piqué este încă împotriva cântăreței care îi îndepărtează de locul unde și-au creat legăturile.

“Piqué se opune pentru că rădăcinile familiei sale, prietenii și activitățile sale sunt aici și nu va merge la Miami (…) Shakira are o situație foarte complicată, pentru că copiii au început anul școlar”, a adăugat fotograful.

Aparent, Shakira ar trebui să aștepte un an întreg pentru a-și putea duce copiii la Miami, deoarece, teoretic – deși această informație a fost dată chiar de paparazzi – Piqué ar avea o ofertă de a juca pentru o echipă cu sediul în Miami. Oricum ar fi, încă nu s-a ajuns la un acord și, dacă se continuă pe această linie, el declară că “vor trebui să se confrunte în instanță”.

citește și...