Gerard Piqué rupe tăcerea. Fotbalistul anunță acțiuni în justiție

01.09.2022, 17:29

Sătul să fie pe buzele tuturor, Gerard Piqué a decis să ia problema în propriile mâini “cu singurul scop de a-și proteja copiii, familia și anturajul cel mai apropiat”. Jucătorul cere respect pentru situația prin care trece și arată cu degetul direct spre presă. Gerard Piqué s-a săturat și publică un comunicat în care anunță acțiuni în justiție

Despărțire dintre Gerard Piqué și Shakira, după un deceniu împreună, a făcut înconjurul lumii. De luni de zile nu au încetat să iasă la iveală informații despre viața personală a acestuia care au sfârșit prin a-l arunca în aer pe fotbalistul de la FC. Barcelona. Obosit să fie pe buzele tuturor, sportivul a decis să facă o declarație cu obiectivul principal de a păstra bunăstarea celor doi copii ai săi.

Gerard Piqué a spus că ajunge și a ales să trimită o declarație presei, prin intermediul avocaților săi, în care cere respect pentru situația sa familială, potrivit marca.com.

Gerard Piqué s-a săturat și publică un comunicat în care anunță acțiuni în justiție

El s-a săturat de publicațiile, atât naționale, cât și internaționale, și denunță hărțuirea paparazzilor asupra sa și a copiilor săi, avertizând că va lua măsuri legale dacă nu va înceta această activitate.

Totul a început pe 4 iunie, când Piqué și Shakira și-au anunțat despărțirea. De atunci, știrile și zvonurile nu au încetat să apară. De la custodia copiilor la noua viață a fotbalistului alături de Clara Chia.

Declarația lui Gerard Piqué

Deși nu o menționează în niciun moment în mod direct pe Clara Chía , nu există nicio îndoială că presiunea mediatică la care a fost supusă tânăra a fost, de asemenea, importantă pentru a o determina să ia această decizie drastică.

“De când Shakira și Gerard Piqué și-au confirmat despărțirea printr-o declarație comună pe 4 iunie, au existat multe zvonuri și informații neverificate despre jucător, familia sa și viața sa personală și, prin urmare, privată.

Aceste relatări și imagini nu numai că îi aduc atingere onoarei și imaginii sale, dar reprezintă, de asemenea, un atac grav la adresa drepturilor copiilor săi, a căror siguranță și protecție sunt de cea mai mare importanță pentru el. În același timp, monitorizarea din partea unor mass-media și a paparazzilor a fost continuă, obligându-l pe clientul nostru să își modifice rutina zilnică cu unicul scop de a-și proteja copiii, familia și anturajul apropiat.

Gerard Piqué a respectat întotdeauna activitatea presei și dreptul la informare al acesteia și este pe deplin conștient de rolul fundamental  pe care îl joacă în societatea noastră. Cu toate acestea, în ultimele săptămâni au avut loc intruziuni care depășesc limitele legalității, astfel încât clientul nostru a fost nevoit să solicite măsuri asigurătorii de îndepărtare și să acționeze în justiție împotriva celor care îi modifică viața de familie și încalcă drepturile copiilor săi, având în vedere că singurul obiectiv al lui Gerard Piqué este de a le asigura bunăstarea și de a le restabili drepturile la intimitate, securitate și liniște sufletească.

Clientul nostru dorește să mulțumească prin această declarație pentru respectul și rigoarea informativă de care au dat dovadă unele mass-media și are încredere că totul se va rezolva în cel mai bun mod posibil, aplicând întotdeauna bunul simț și bunul simț”.

Comunicatul se încheie cu dorința personală a fotbalistului ca “totul să se rezolve în cel mai bun mod posibil, aplicând întotdeauna bunul simț și bunul simț”. Solicitarea lui Piqué a coincis cu revenirea copiilor la școală și în procesul de separare de Shakira, o schismă care promite să dea mult de furcă.

 

citește și...