Nu se mai ascund! Gerard Pique merge la nunta prietenului său cu noua sa parteneră, Clara Chia Marti. Amanta ar fi dansat pe melodia Shakirei

25.08.2022, 15:57

Gerard Pique a demonstrat că relația sa cu noua iubită, Clara Chia Marti, merge din ce în ce mai bine, cei doi participând recent la o nuntă împreună. Revista spaniolă Hola! a obținut fotografii cu fotbalistul, în vârstă de 35 de ani, care a participat la nunta unui prieten alături de Clara, în vârstă de 23 de ani, în regiunea Catelonia din Costa Brava.

Acest lucru vine după ce starul Barcelonei a anunțat că el și Shakira s-au despărțit în iunie, după o relație de 11 ani.

Gerard a putut fi văzut ținându-se de mână cu Clara în fotografiile de la nuntă, unde a arătat elegant într-un costum negru și o cămașă albă, potrivit dailymail.co.uk.

Pique merge la nunta prietenului său cu noua sa parteneră, Clara Chia Marti

Clara, studentă la Relații Publice, a optat pentru o rochie midi în dungi multicolore pentru ceremonie și și-a lăsat șuvițele blonde să cadă liber pe umeri.

Noua relație a lui Gerard a fost dezvăluită la începutul acestei luni, iar cei doi s-ar fi cunoscut după ce Clara a lucrat la evenimentele organizate de compania sa de producție Kosmos.

Amanta ar fi dansat pe melodia Shakirei

Se spune că Shakira este furioasă că Gerard a făcut publică relația cu Clara, după ce fostul cuplu a făcut un pact de a aștepta un an înainte de a face acest lucru.

Recent, fanii au fost convinși că Clara a provocat-o pe cântăreața columbiană dezbrăcându-se de un bikini negru și dansând pe unul dintre hiturile ei, Te Felicito.

Cu toate acestea, videoclipul care a fost împărtășit cu 56k de urmăritori înainte de a fi șters, o arăta pe Clara etichetând melodia Shakirei cu muzica suprapusă.

Nu este clar dacă acesta a fost un cont de fan sau dacă originalul a fost postat cu muzica suprapusă ulterior.

Convinși că postarea a fost făcută de Clara, fanii au acuzat-o pe aceasta de lipsă de respect în comentariile, care au fost traduse din spaniolă.

“Trebuie să fie destul de greu să trăiești în umbra Shakirei, nu?”

Aceștia au scris: “Acolo vedeți ce este o provocare și lipsă de respect”.

“Și îndrăznești să pui cântecul Shakirei”.

“Awwww ce drăguț că cineva încearcă să atragă atenția, am înțeles…. Trebuie să fie destul de greu să trăiești în umbra Shakirei, nu?”

Imaginile în care Gerard o sărută pasional pe noua parteneră apar într-un nou videoclip realizat de presa spaniolă Socialite la festivalul Summerfest Cerdanya din Catalonia, săptămâna trecută.

Gerard și Shakira au împreună doi fii, Milan, în vârstă de șapte ani, și Sasha, în vârstă de cinci ani.

Anunțul despărțirii a urmat zvonurilor apărute în tabloidele spaniole, potrivit cărora cuplul ar fi fost pe punctul de a se despărți, sursele susținând că el ar fi înșelat-o pe vedetă.

Declarația Shakirei sună astfel: “Ne pare rău să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră cea mai mare, vă rugăm să le respectați intimitatea. Vă mulțumim pentru înțelegere’.

citește și...