Presa spaniolă: Noua iubită a lui Gerard Pique ar fi însărcinată. “Se poate vedea o burtică mică”

26.08.2022, 14:10

Gerard Piqué, fostul partener al Shakirei, este în permanență pe prima pagină a ziarelor după ce a decis să nu-și mai ascundă noua viață amoroasă, jucătorul fiind fotografiat în urmă cu câteva zile sărutând-o pe noua sa iubită, Clara Chia Marti. “Se poate vedea ca o burtică mică la ea. Această femeie este slabă și i se vede burtica de gravidă”.

Acum, un nou zvon despre faptul că jucătorul Barcelonei ar deveni din nou tată a circulat pe internet, internauții fiind de părere că iubita jucătorului ar fi însărcinată.

Deși nimic nu a fost confirmat, totuși, mai multe canale de media internaționale au vorbit despre o posibilă sarcină a noii iubite a fotbalistului spaniol, Clara Chía Martí, transmite marca.com.

Iubita lui Gerard Piqué ar fi însărcinată

Cea mai recentă fotografie a noii iubite a lui Gerard Pique, Clara Chia Marti, a stârnit speculații că așteaptă primul copil cu starul sportiv.

Zvonurile privind sarcina noii iubite a jucătorului Barcelonei au început după ce aceasta a participat la o nuntă alături de Pique într-o rochie multicoloră, conform fotografiilor obținute de revista spaniolă Hola! Magazine.

“Se poate vedea o burtică mică”

“Se poate vedea ca o burtică mică la ea. Această femeie este slabă și i se vede burta”, a spus Raúl de Molina referindu-se la fotografia făcută în timpul emisiunii El gordo y la flaca, conform Marca Magazine.

Chiar și în cadrul emisiunii spaniole ‘Chisme no like’, zvonurile despre faptul că Marti este sau nu însărcinată au făcut parte din discuție timp de câteva minute:

“Clarita pare să aibă burtă. Ar putea fi un copil pe drum?”

Cu toate acestea, nu a existat nicio confirmare a zvonurilor, nici din partea lui Pique, nici din partea noii sale iubite.

Dacă speculațiile sunt adevărate, atunci acesta nu ar fi primul copil al lui Pique, care este deja tată a doi băieți, Sasha și Milan, cu Shakira.

Pique și-a făcut publică relația cu studenta la Relații Publice la aproape două luni după ce el și cântăreața Waka Waka și-au anunțat despărțirea în luna iunie.

Cei doi au fost surprinși în timp ce deveneau intimi la festivalul Summerfest Cerdanya din Catalonia, iar mai târziu au participat împreună la nunta celui mai bun prieten al lui Pique.

citește și...