Cine o ajută pe Andreea Bălan cu creșterea fetițelor. ”Fără ea, da, viaţa mea ar fi foarte grea”

20.06.2022, 16:07
Cine o ajută pe Andreea Bălan cu creșterea fetițelor. ”Fără ea, da, viaţa mea ar fi foarte grea”
Cine o ajută pe Andreea Bălan cu creșterea fetițelor. ”Fără ea, da, viaţa mea ar fi foarte grea”

Cântăreața Andreea Bălan, în vârstă de 37 de ani, a dezvăluit cum se descurcă în rolul de mamă singură și cine o ajută în creșterea celor doi copii. Vedeta are două fetițe, Ella și Clara, din mariajul cu actorul George Burcea.  ”Fără ea, da, viaţa mea ar fi foarte grea”, a mărturisit binecunoscuta artistă.

Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. Ulterior, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. Cântăreața și fostul ei soț i-au avut ca nași de cununie pe Aurelian Temișan și Monica Davidescu.

Vedeta a explicat, pentru revista Viva, cum se descurcă în rolul de mamă singură și cine o ajută în creșterea celor două fetițe ale sale.

Cine o ajută pe Andreea Bălan cu creșterea fetițelor. ”Mama este stâlpul casei şi ea are grijă de noi trei”

”Orice părinte ştie că nu e simplu, dar este extraordinar de frumos. Cu cât fetele cresc, mi se pare mai uşor, deoarece sunt foarte cuminţi şi ascultătoare. A fost greu până anul acesta, deoarece Clara încă se trezea noaptea de două ori să bea lăptic, iar eu am avut timp de trei ani nopţile fragmentate, în timp ce ziua aveam filmări sau concerte. Acum, Clara vorbeşte şi deja e uşor, spune ce simte sau dacă o doare ceva. Totodată, fiind două fetiţe, se joacă împreună şi uneori pot să le iau cu mine atunci când am filmări scurte sau evenimente unde pot socializa şi ele”, a declarat Andeea Bălan.


Artista a mărturisit că mama sa este cel mai mare ajutor pentru ea: ”Mama este stâlpul casei şi ea are grijă de noi trei. Locuieşte cu noi de doi ani şi fără ea, da, viaţa mea ar fi foarte grea. Totodată, ea a fost prezentă din prima zi de viață a Ellei şi locuia lângă noi, iar bonă avem de când avea Ella 3 luni… Da, merg la o grădiniţă care este chiar lângă casa noastră şi le place foarte mult. Fac multe activităţi frumoase şi au evoluat foarte frumos”.

 

citește și...