Cine o ajută pe Alina Sorescu după separarea de Alexandru Ciucu. ”Ei au fost alături de fetițe de când s-au născut”

25.09.2022, 16:28
Cine o ajută pe Alina Sorescu după separarea de Alexandru Ciucu. ”Ei au fost alături de fetițe de când s-au născut”
Cine o ajută pe Alina Sorescu după separarea de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu, în vârstă de 36 de ani, a dezvăluit cine o ajută cu cele două fetițe, Carolina și Raisa, după separarea de Alexandru Ciucu, cel care i-a fost partener de viață și cu care se află în divorț. ”Ei au fost alături de fetițe de când s-au nascut. Ei sunt sprijinul meu”, a mărturisit Alina Sorescu în cadrul unui interviu.

Cântăreața Alina Sorescu a format o familie cu Alexandru Ciucu. Cei doi au împreună două fetițe, Carolina și Raisa. Despre cei doi s-a speculat, multă vreme vreme, că s-ar fi separat. Deși mult timp niciunul dintre cei doi nu a confirmat sau a infirmat zvonurile privind divorțul, recent s-a aflat că Alexandru Ciucu și Alina Sorescu se separă.

Alexandru Ciucu i-a intentat un proces Alinei Sorescu și s-au întâlnit în instanță pentru a stabili custodia copiilor. Într-un mesaj transmis recent în mediul online, Alina Sorescu a precizat că a introdus acțiunea de divorț la începutul anului, iar cel care i-a fost partener de viață a cerut ca domiciliul celor două fetițe ale lor să fie la el. Instanța a decis în urmă cu ceva timp ca micuțele să rămână la artistă. Nemulțumit de această decizie, Ciucu a atacat-o în instanță, însă nici de data aceasta nu i-a fost dat câștig de cauză. Astfel, Alina Sorescu a bifat o nouă victorie în privința custodiei fiicelor sale. De curând, Alina Sorescu a afirmat că s-ar încerca discreditarea  după ce instanța a decis a doua oară ca domiciliul fetițelor să rămână la ea. 

Cine o ajută pe Alina Sorescu după separarea de Alexandru Ciucu. ”Părinții mei mă ajută foarte mult în perioada asta”

Alina Sorescu a mărturisit, pentru click.ro, că părinții ei sunt cei care o susțin în această perioadă din viața ei.

”În viață oricum sunt momente mai bune și mai puțin bune. Important e să ne focusăm pe copii. Ei sunt cei mai importanți. Pentru ele trebuie să fie bine orice ar fi! Părinții mei mă ajută foarte mult în perioada asta! Ei au fost alături de fetițe de când s-au născut. Ei sunt sprijinul meu! Fetițele au început școala. Toamna a început în forță pentru mine! Fac preselecții pentru pici până în luna octombrie. Sunt într-un moment în care nu simt nevoia să stau, vreau să realizez lucruri. E greu să fii mamă în general, e greu să fii părinte, un copil nu vine cu instrucțiuni de folosire la pachet. Fetițele mele sunt foarte diferite, una e mai cumințică, alta e o fire mai temperamentală”, a explicat artista.

citește și...