Cine este cea mai bună prietenă a Ilincăi Vandici. ”Mă știe cel mai bine, și cu bune, și cu rele”

26.01.2022, 16:46
Cine este cea mai bună prietenă a Ilincăi Vandici. ”Mă știe cel mai bine, și cu bune, și cu rele”
Cine este cea mai bună prietenă a Ilincăi Vandici. ”Mă știe cel mai bine, și cu bune, și cu rele”

Vedeta de televiziune Ilinca Vandici, în vârstă de 35 de ani, a dezvăluit, în cadrul unui interviu, care este cea mai bună prietenă a ei.  ”Mă știe cel mai bine, și cu bune, și cu rele. Este lângă mine, suntem apropiate și împărtășim tot ceea ce trăim”, a mărturisit prezentatoarea de la postul de televiziune Kanal D.

Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu. Vedeta de televiziune a devenit mămică pentru prima oară în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian.

Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D, a acordat un interviu pentru revista Avantaje, în cadrul căruia a dezvăluit care este cea mai bună prietenă a sa. Este vorba despre sora sa Natalia.

Cine este cea mai bună prietenă a Ilincăi Vandici. ”Este lângă mine, suntem apropiate și împărtășim tot ceea ce trăim”

”Prietena mea cea mai bună este sora mea, Natalia, care mă știe cel mai bine, și cu bune, și cu rele. Este lângă mine, suntem apropiate și împărtășim tot ceea ce trăim”, a declarat Ilinca Vandici.


Prezentatoarea de televiziune a fost întrebată, în cadrul aceluiași interviu, despre regrete: ”Nu am regrete. Când ai regrete mi se pare că ți-ai lăsat o parte din suflet în trecut. Eu nu fac asta, mie îmi place să trăiesc în prezent și să mă gândesc la viitor, să proiectez intenții bune și frumoase pentru mine și familia mea”.

”Nu vreau să dau timpul înapoi. Nu înțeleg de ce aș vrea să trăiesc lucruri pe care le-am mai trăit, mai ales că evoluez, mă transform și mă dezvolt ca om în fiecare zi, din ce în ce mai mult. Tot ceea ce am trăit deja face parte din bagajul meu, din experiența mea de viață, din dezvoltarea mea personală. Dacă lipsea o singură piesă de puzzle din tot ce am trăit, poate viața mea nu ar mai fi fost cum este acum. Totul este perfect exact așa cum s-a întâmplat…”, a mai spus aceasta.

citește și...