Unde îl duce la gradiniță Ilinca Vandici pe fiul ei. ”Eu sunt și norocoasă”

16.09.2020, 11:21
Unde îl duce la gradiniță Ilinca Vandici pe fiul ei. ”Eu sunt și norocoasă”
Unde îl duce la gradiniță Ilinca Vandici pe fiul ei. ”Eu sunt și norocoasă”

Prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici a vorbit despre fiul ei, Zian, dezvăluind unde merge acesta la grădiniță.

Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu. Vedeta de televiziune a devenit mămică pentru prima oară în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian. Acum, băiețelul ei merge la grădiniță. Vedeta a mărturisit că a așteptat cu nerăbdare începerea noului an școlar.  Fiul vedetei merge la grădinița nașei lui.

“Suntem genul de părinți care abia așteptau să se ducă Zian la grădiniță. Eu sunt și o norocoasă, pentru că nașa lui Zian, nașa lui de botez, are o grădiniță și atunci am fost privilegiați din punctul ăsta de vedere, pentru că l-am dus acolo și l-am lăsat tot în familie.

Cumva el nu a simțit că i se bulversează tot universul. Cu toate că a avut, mai ales acum în pandemie, că s-a obișnuit foarte mult cu noi, niște reacții dimineața că nu voia să meargă, însă se acomodează”, a povestit Ilinca Vandici despre prima zi de grădiniță a fiului ei, pentru libertatea.ro.

”Nu sunt panicată, nu-l urmăresc pe camerele de supraveghere”

Ilinca Vandici a mărturisit că este foarte relaxată știindu-l pe băiețelul ei, Zian, în vârstă de trei ani, la grădinița nașei lui.

“Sunt genul de mamă care îi explic foarte mult, vorbesc foarte mult cu el, îi spun orice, îi răspund la orice fel de curiozitate și vorbesc cu el ca și cu un om mare. Ușor-ușor se adaptează și el.

Nu sunt panicată, nu-l urmăresc pe camerele de supraveghere, dar asta pentru că este la grădiniță la nașa și toată lumea îl tratează cum este tratat și acasă.

Dacă era în altă parte, probabil că m-ar fi dus mintea să-l monitorizez, dar în situația de față, nu. Sunt liniștită cât e la grădiniță, pentru că știu că e fericit”, a mai declarat prezentatoarea de televiziune.

citește și...