Ilinca Vandici și Maurice Munteanu, incident la ”Bravo, ai stil”. Au căzut pe scenă!

18.12.2021, 14:12
Ilinca Vandici și Maurice Munteanu, incident la ”Bravo, ai stil”. Au căzut pe scenă!
Ilinca vandici și Maurice Munteanu, incident la ”Bravo, ai stil”. Au căzut pe scenă!

Ilinca Vandici, în vârstă de 35 de ani, și Maurice Munteanu, în vârstă de 43 de ani, au avut parte de un incident în ediția de vineri, 17 decembrie 2021, a emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, care este transmisă de postul de televiziune Kanal D. Prezentatoarea show-ului de stil și juratul de la emisiunea au căzut pe scenă.

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii ”Bravo, ai stil! celebrities”, și Maurice Munteanu, unul dintre cei trei jurați din cadrul show-ului, au avut parte de un incident în ediția de vineri a concursului de stil.

Vrând să exemplifice cum ar trebui să procedeze într-o scenetă Victor Slav și Ruxi, una dintre concurente, Maurice Munteanu a vrut să o ia pe Ilinca Vandici drept partenera, însă totul a luat în ăntorsătură nedorită. Juratul a venit cu elan spre Ilinca Vandici și ambii s-au trezit în momentul următor la podea.


Ilinca Vandici și Maurice Munteanu, incident la ”Bravo, ai stil”. ”Nu mai râde, te-am lovit”

Dacă Ilinca Vandici s-a amuzat pe seama situației, Maurice Munteanu a fost speriat de cele întâmplate.

“Fetiță, fetiță…mai, știți de la ce, stați să vă spun. Nu mai rade, te-am lovit. Mi-a alunecat, e uleioasa, are ulei pe picioare. Vai, iartă-mă. Uite în ce o dam! Te am pe conștiință, Doamne Fereste!”, a spus Maurice Munteanu, precizează kanald.ro.

Cum a ajuns Ilinca Vandici să prezinte emisiunea ”Bravo, ai stil”

Deși mulți ar crede că Ilinca Vandici a ajuns foarte ușor să modereze emisiunea ”Bravo, ai stil”, lucrurile nu stau deloc așa. Vedeta a explicat că a participat la casting, alături de alte doritoare și nu i-a fost deloc ușor. „La un moment dat eram într-o nebuloasă totală, căutam, mă căutam, nu aveam proiect, nu știam exact ce-o să se-ntâmple cu viața mea, încotro o să mă duc, nu mai eram mulțumită cu ceea ce făceam, nu în televiziune, cu ceea ce făceam zi de zi”, a declarat Ilinca Vandici, potrivit revistei Elle.

„Cert este că, atunci când mă așteptam cel mai puțin (și vorba asta, deși e clișeistică, e super adevărată), a venit propunerea, atenție!, la casting pentru a deveni prezentator la Bravo, ai stil. Da, probabil mulți dintre voi vă gândiți că, odată ce ai o anumită experiență în domeniu, odată ce ai acumulat deja foarte multe cunoștințe și proiecte în urmă, care se presupune că te-au construit ca fiind un bun moderator, nu mai ai de ce să mai dai casting. (…) Ei bine, nu, să știți că trec prin astfel de examene profesionale, pentru că fiecare proiect în sine este diferit și pentru că mi se pare că trebuie să găsești omul potrivit pentru proiectul potrivit”, a dezvăluit prezentatoarea show-ului de stil de la Kanal D.

„Aveam emoții cum nu vă pot descrie vreodată în viață, pentru că îmi doream foarte mult acest proiect. Am dat această probă, m-am descurcat binișor, zic eu, sau bine, habar n-am, nu știu, nu sunt eu în măsură să spun asta”, a mai spus vedeta.

FOTO: capturi foto Kanal D

citește și...