Ce îi reproșează soțul Ilincăi Vandici. Vedeta a făcut dezvăluiri din căsnicia ei

30.03.2020, 12:38
Ce îi reproșează soțul Ilincăi Vandici. Vedeta a făcut dezvăluiri din căsnicia ei
Ce îi reproșează soțul Ilincăi Vandici. Vedeta a făcut dezvăluiri din căsnicia ei

Prezentatoarea de televizune Ilinca Vandici a făcut mărturisiri legate de mariajul său. Vedeta a dezvăluit ce anume îi repoșează partenerul ei de viață.

Vedeta de televiziune a devenit mămică pentru prima oară în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian. Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu.

Despre mariajul său a vorbit prezentatoarea de la Kanal D în cadrul unui interviu pentru okmagazine.ro.

Ilinca Vandici a dezvăluit ce îi reproșează partenerul ei de viață.

”Că stau cu gura pe el foarte mult. Sunt foarte implicată, dar şi relaxată, în egală măsură. Nu-mi place să controlez, să ştiu, să pun presiune pe omul de lângă mine. Îmi place să am încredere şi să mi se acorde încredere. Cred că dacă e să se întâmple ceva, se va întâmpla, indiferent dacă suflu sau nu în iaurt. Încerc să fiu cât se poate de relaxată, prezentă, grijulie, atentă la nevoile omului de lânga mine”, a spus ea.

Ilinca Vandici a mărturisit și cine este mai maleabil atunci când apar discuții în cupluj.

”Amândoi suntem. Cu Andrei nu poţi să te cerţi, chiar dacă mie îmi mai vine câteodată. Sunt genul de om care a învăţat să îşi asume, să spună tot ceea ce gândeste. Asta este o leţtie pe care am învăţat-o de-a lungul timpului, pentru că multă vreme nu am ştiut să spun ce mă deranjează, ca să protejez omul de lângă mine. Am inhibat anumite trăiri, stări, emoţii, sentimente, frustrări pe care le aveam. Am învăţat că, dacă vreau să fiu cu adevărat fericită, să nu mai fac asta şi oamenii trebuie să aprecieze sinceritatea şi să înţeleagă. Dacă simt nevoia să spun ceva, spun, Andrei ascultă şi apoi tot mie îmi trece supararea. E o chestie îcare vine natural, nu funcţionez după un algoritm sau reţetă”, a adăugat ea.

Ilinca Vandici a explicat că cea mai grea perioadă a fost cea în care a trecut prin depresia post-natală.

”Depresia post natala. A fost un moment pe care nu l-am traversat singură, ci cu toţi membrii familiei lângă mine, încercând să ies din starea respectivă. A fost cea mai grea încercare. Ne-a ferit şi ne-a binecuvantat Dumnezeu să nu avem parte de alte lucruri grele. Cumva cred că am şi meritat asta pentru tot ce am făcut, realizat, gândit pozitiv de-a lungul timpului”, a încheiat ea.

citește și...