Sora Ilincăi Vandici s-a măritat. Imagini de la eveniment

19.07.2020, 14:29
Sora Ilincăi Vandici s-a măritat. Imagini de la eveniment
Sora Ilincăi Vandici s-a măritat. Imagini de la eveniment

Eveniment mare în familia prezentatoarei de televiziune Ilinca Vandici în acest weekend. Sora vedetei s-a căsătorit.

Fericire mare pentru Ilinca Vandici și familia sa. Sora vedetei, Naralia, în vârstă de 37 de ani, s-a căsătorit în acest weekend. Sora prezentatoarei de la Kanal D a preferat, de-a lungul anilor, să stea depate de lumina reflectoarelor.

Natalia s-a căsătorit cu alesul inimii ei, Alexandru, în vârstă de 31 de ani, care nu este străin de lumea televiziunii, acesta lucrând în spatele camerelor de filmat, potrivit wowbiz.ro.

Cei doi formează un cuplu de mai bine de 2 ani și urmează să devină părinți. Natalia, sora Ilincăi Vandici este însărcinată în cinci luni. De altfel, la ceremonia care a avut loc în comuna ilfoveană Tunari și a fost oficiată de nimeni altul decât socrul Ilincăi, primarul localității, Alexandru Neacșu, Natalia a purtat o rochie de culoare albă, scurtă și largă, astfel încât să nu i se observe sarcina.

”Este doar despre dragoste. Zi magică pentru familia noastră. Casă de piatră”, a scris Ilinca Vandici în mediul online.

”Vom avea un nepoțel!!!!”, a adăugat ea.

La eveniment, Ilinca Vandici a purtat o rochie vaporoasă, lungă, de culoare portocalie, creată de designerul Cătălin Botezatu, bunul ei prieten.


”Despre o lună de miere nu poate fi vorba”

Ilinca Vandici a făcut declarații despre nunta surorii sale pentru sursa mai sus citată.

“Deocamdată sora mea și cumnățelul nu au nași. Eu și Andrei, soțul meu, am fost martori la căsătorie. Nu știm când va avea loc nunta, pentru că, în situația actuală în care ne aflăm nu prea putem să facem planuri de petreceri cu numeroși invitați.

Și tot din pricina pandemiei, nici despre o lună de miere nu poate fi vorba, pentru moment. Și oricum, nu e timpul de călătorii, mai ales că surioara mea e însărcinată și, da, urmează să avem un nepoțeeelll”, a spus prezentatoarea de la Kanal D.

Vedeta de televiziune Ilinca Vandici a devenit mămică pentru prima oară în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian. Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu.

citește și...