Cine a fost prima persoană care a aflat că Nicole Cherry este însărcinată. Artista a dezvăluit

08.09.2021, 15:43
Cine a fost prima persoană care a aflat că Nicole Cherry este însărcinată. Artista a dezvăluit
Cine a fost prima persoană care a aflat că Nicole Cherry este însărcinată. Artista a dezvăluit

Nicole Cherry, pe numele său real Nicoleta Janina Ghinea, este însărcinată și urmează să devină mămică pentru prima oară. Cântăreața, în vârstă de 22 de ani, va aduce pe lume o fetiță pentru care a ales numele Anastasia. Acum, vedeta a povestit cine a fost prima persoană care a aflat despre sarcina ei.

Nicole Cherry este însărcinată cu primul ei copil. Artista a făcut anunțul despre sarcină pe rețelele de socializare. Nicole Cherry are o relație de aproape trei ani cu Florin Popa, care este cu opt ani mai mare ca vedeta. Nicole Cherry a dezvăluit, în mediul online, că va aduce pe lume o fetiță. Nicole Cherry a mărturisit că a ales deja numele pentru micuța sa. Artista a afirmat că numele acesteia i-a apărut într-un vis. Micuța se va numi Anastasia.

Nicole Cherry a dezvăluit, pentru revista Viva, cine a fost prima persoană care a aflat că este însărcinată. ”Mama, prima, iar apoi sora mea și restul familiei”, a spus artista.

Cine a fost prima persoană care a aflat că Nicole Cherry este însărcinată. ”I-am trimis doar o poză mamei fiindcă nu înțelegeam”

Nicole Cherry a explicat și cum a fost când și-a făcut testul de sarcină.  ”Cum am avut primele bănuieli că este posibil să fiu însărcinată, mi-am și făcut un test și, ce să vezi?, în dimineața aceea am aflat că sunt însărcinată. A fost mega amuzant, pentru că cea de-a doua liniuță era extrem de ștearsă. I-am dat doar o poză mamei, fiindcă nu înțelegeam. Zic: „Testul ăsta face mișto de mine?”. După aceea, mama mi-a zis să-i trimit surorii mele, și sora mea a avut reacția: „OMG, OMG, OMG!!!” încontinuu. Atunci, am zis: „A, e clar!””, a dezvăluit vedeta.

”Și l-am așteptat pe Florin acasă. Am pus testul într-o cutiuță de bijuterii și i-am spus că a primit un colet de la un brand. Când a văzut, a rămas mască. Chiar dacă ne așteptam, nu știu, tot e surpriza aia foarte, foarte mare și ne-am bucurat enorm. După aceea, am început să sunăm pe toată lumea, familia, să-i anunțăm”, a completat ea.

citește și...