Maria Chițu și Albert Oprea au lămurit misterul. S-au sărutat sau nu la ”Survivor România”?

21.07.2021, 12:08
Maria Chițu și Albert Oprea au lămurit misterul. S-au sărutat sau nu la ”Survivor România”?
Maria Chițu și Albert Oprea au lămurit misterul. S-au sărutat sau nu la ”Survivor România”?

Maria Chițu și Albert Oprea, foști concurenți la show-ul ”Survivor România”, au fost prezenți în platoul unei emisiuni de la Kanal D.  Printre altele, aceștia au vorbit și despre presupusul moment în care cei doi s-ar fi sărutat când se aflau în cap, timpul competiției desfășurate în Republica Dominicană.

Maria Chițu a făcut parte din echipa Războinicilor de la emisiunea ”Survivor România”. Aceasta a ajuns până în faza jocurilor individuale de la competiție. Albert Oprea este și el unul dintre concurenții care au făcut parte din echipa Războinicilor de la ”Survivor România” încă de la începutul show-ului. Acesta a ajuns până în faza jocurilor individuale.

Pe durata competiției, între Maria Chițu și Albert Oprea a existat un moment foarte mult discutat. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre în impul nopții, atunci când Albert a sărutat-o pe Maria. Aceasta se pare că dormea în acel timp, iar sărutul a fost fără voia ei.

Maria Chițu și Albert Oprea au lămurit misterul.  ”Am întrebat-o dacă își amintește”

Maria Chițu și Albert Oprea au fost prezenți în platoul emisiunii ”Teo Show”, unde au lămuyrit misterul legat de presupusul lor sărut de la ”Survivor România”. “Nu dormea, eu am discutat cu ea despre asta la câteva zile și am întrebat-o dacă își amintește că m-am aplecat să îi spun ceva la ureche”, a spus Albert Oprea, potrivit kanald.ro. “Am fost întrebat dacă am pupat-o vreodată pe Maria, am spus că da, dar nu atunci. Nu m-a întrebat nimeni dacă am pupat-o pe gură în somn că aș fi spus nu”, a adăugat el.

Maria Chițu a spus: “Am înțeles că s-a întâmplat noaptea în somn, prima reacție a fost că omul nu e ok psihic, să mă pupe în somn, după care mi-a povestit că într-o seară mi-a spus ceva la ureche”.

citește și...