Reacția Mariei de la ”Survivor România” după ce Albert a sărutat-o. ”Chestia asta mă sperie un pic”

24.05.2021, 16:45
Reacția Mariei de la ”Survivor România” după ce Albert a sărutat-o. ”Chestia asta mă sperie un pic”
Reacția Mariei de la ”Survivor România”, după ce Albert a sărutat-o. ”Chestia asta mă sperie un pic”

Maria Chițu a reacționat după ce Albert Oprea a pupat-o în timp ce dormea, la ”Survivor România”.

În ultima perioadă de timp, Maria Chițu și Albert Oprea, din echipa Războinicilor de la show-ul de televiziune ”Survivor România”, au fost din ce în ce mai apropiați.

Recent, cei doi concurenți de la emisiunea filmată în Republica Dominicană au fost surprinși în ipostaze tandre în impul nopții, atunci când Albert a sărutat-o pe Maria. Aceasta se pare că dormea în acel timp, iar sărutul a fost fără voia ei.

Reacția Mariei de la ”Survivor România”, după ce Albert a sărutat-o. ”Nu aș vrea să mai dorm alături de el”


Maria Chițu s-a arătat deranjată de gestul făcut de Albert Oprea. “Probabil adormisem și nici nu vreau să-mi imaginez că a făcut asta fără ca eu să știu, să mă pupe în somn. Chestia asta mă sperie un pic. Mi se face pielea de găină când mă gândesc. Nu aș vrea să mai dorm alături de el, mi-aș distanța patul de el, pentru că este ciudat să știi că nu ai făcut un lucru și să apară altceva”, a declarat Maria Chițu, potrivit kanald.ro.

La rândul lui, Albert Oprea a comentat și el pe marginea celșor întâmplate între el și Maria: “Știu că avea ochii închiși. O fi dormit, nu o fi dormit, eu am pupat-o. Ce era să fac, dacă așa mi-a venit?”.

“Deocamdată nu vreau să fie nimic între noi, pentru că simt că suntem pe o pantă ascendentă ca echipă și nu vreau să afecteze cumva treaba asta, să nu ne luăm gândul. E o fată inteligentă, e o fată drăguță, de ce nu? Se poate întâmpla!”, a mai spus Albert Oprea despre o eventuală relație cu Maria Chițu.

citește și...