Cristi Borcea și Valentina Pelinel, vacanță pe litoralul românesc! Au fost însoțiți și de Mihaela Borcea cu iubitul

09.08.2020, 12:26
Cristi Borcea și Valentina Pelinel, vacanță pe litoralul românesc! Au fost însoțiți și de Mihaela Borcea cu iubitul
Cristi Borcea și Valentina Pelinel, vacanță pe litoralul românesc! Au fost însoțiți și de Mihaela Borcea cu iubitul

Cristi Borcea are o căsnicie fericită cu Valentina Pelinel, dar asta nu îl împiedică să aibă o relație foarte bună și cu prima soție, Mihaela Borcea. Fostul boss dinamovist este deja la al treilea mariaj, iar cu Valentina Pelinel are două fetițe gemene și un băiat, Milan, Indira și Rania.

Recent, Cristi Borcea a petrecut pe litoralul românesc, alături de Mihaela Borcea și partenerul ei, Sorin Rap, împreună cu copiii lor. Omul de afaceri are o relație destul de apropiată cu fosta soție, mai ales că aceasta se ocupă și de o parte din afacerile lui.

Cristi Borcea, distracție pe litoral cu actuala și fosta soție

De data aceasta, familia lui Cristi Borcea a decis să meargă în stațiunea Olimp și au renunțat momentan la vacanțele luxoase de peste hotare. Cristi Borcea, însoție de actuala și fosta soție au mers la hotelul Pam Beach, pe care îl deține pe litoral.

Ne-am distrat împreună în vacanță, a fost minunat. Nu contează, St. Tropez, Italia, Grecia, insule exotice peste mări și țări, dacă ești alături de cei dragi, de familie, totul este perfect. A fost o vacanță liniștită”, a spus Cristi Borcea, pentru Libertatea.

I-a încredințat afacerile Mihaelei Borcea

Mihaela Borcea este cea care se ocupă de hotelul din Olimp, în vreme ce Valentina Pelinel a preluat aqua-park-urile din București, Magic Summer Waves – Ștrand Moghioroș și Magic Place din Crângași. De asemenea, Cristi Borcea are numai cuvinte de laudă la adresa primei sale soții.

‘Mihaela este loială, muncitoare, Valentina este loială, muncitoare, totul este consens. Interesele sunt comune, sunt copii la mijloc, cu toții trebuie să ne înțelegem. Împreună suntem puternici și trebuie să fim o familie. Vedeți cum e viața acum, de nu mai știi ce se poate întâmpla mâine, așa că de ce să nu trăim frumos, să fim uniți, mai ales când avem copii minunați?! Hotelurile, aqua-park-urile, tot ceea ce avem, sunt ale copiilor. Totul este al copiilor, interesul este comun’, a mai spus fostul patron de la Dinamo, potrivit Libertatea.

Și Mihaela Borcea Ne place să fim împreună, suntem o familie numeroasă”, conform sursei citate mai sus.

citește și...