Cel mai mare regret al Mihaelei Rădulescu. ”Simt că n-aș fi dat greș”

27.09.2020, 13:13
Cel mai mare regret al Mihaelei Rădulescu. ”Simt că n-aș fi dat greș”
Cel mai mare regret al Mihaelei Rădulescu. ”Simt că n-aș fi dat greș”

Vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu are uin mare regret.  Aceasta și-ar fi dorit să aibă mai mulți copii.

Mihaela Rădulescu este mama unui băiat, Ayan, rezultat din mariajul cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. De câțiva ani, Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de dragoste cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner.  Prezentatoarea de televiziune a mărturisit, într-un interviu, că unul dintre marile sale regrete este acela că nu a avut mai mulți copii.

A încercat de mai multe ori să rămână însărcinată și chiar s-a gândit la adopție, însă nu a fost să fie.

„De multe ori, dar nu s-a potrivit. Nici să fac un copil, nici să-l adopt, am încercat ambele variante. Rămân, pentru moment, la unul şi bun”, a spus Mihaela Rădulescu, potrivit revistei Avantaje.

”Aş fi făcut mai mulți copii şi ceva mai devreme, în loc să fi fost atât de preocupată de muncă şi de succesul profesional. Sunt bune şi alea, nu zic nu, dar îmi place să fiu mamă şi simt că n-aş fi dat greş cu încă vreo doi, trei copii”, a mai spus cea supranumită diva de la Monaco.

Mihaela Rădulescu a revenit în România pentru filmările de la ”Ferma”

Mihaela Rădulescu se află în prezent  în România pentru filmările celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Ferma, de la Pro TV, pe care o moderează alături de Cristian Bozgan. Vedeta a dat detalii despre programul pe care îl are. Vedeta a explicat că nu a avut nicio zi liberă de când a revenit în țară.

”Nu sunt pe relaxare. Am filmat până la 3. Nu am avut nicio zi liberă de când am venit în țară. Când îi privești pe concurenți te simți cel mai norocos din lume că ai unde dormi, ai ce mânca, ce bea.

Compartiv cu concurenții trăiesc vis. Dacă nu m-aș compara cu concurenții, sigur că aș putea începe să mă plâng și să fac o listă de lucruri care îmi lipsesc sau nu-mi plac mie. Eu trăiesc la rulotă, pentru că este o opțiune personală…

Sunt aici… mă trezesc, fac sport, mănânc și mă duc la filmare. Termin noaptea filmarea… mă demachiez și mă bag în pat”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru revista Viva.

 

citește și...