Declarațiile neașteptate ale lui Cristian Bozgan, colegul Mihaelei Rădulescu de la ”Ferma”. ”În general, suport multe în viaţă, dar…”

14.08.2020, 10:12
Declarațiile neașteptate ale lui Cristian Bozgan, colegul Mihaelei Rădulescu de la ”Ferma”. ”În general, suport multe în viaţă, dar...”
Declarațiile neașteptate ale lui Cristian Bozgan, colegul Mihaelei Rădulescu de la ”Ferma”. ”În general, suport multe în viaţă, dar...”

Cristian Bozgan, colegul Mihaelei Rădulescu la show-ul ”Ferma”, a vorbit despre emisiune, dar și despre viața sa personală într-un interviu.

Cristian  Bozgan se pregătește pentru un nou sezon al emisiunii ”Ferma”, pe care îl prezintă alături de Mihaela Rădulescu la Pro TV. Derspre emisiune și despre actualii și foștii concurenți a făcut Cristian Bozgan declarații pentru click.ro.

Întrebat ce defecte l-ar derenja la concurenți, Cristian Bozgan a răspuns:

”Nu-l numesc, neapărat, defect, dar m-ar deranja foarte tare să văd că sunt leneşi, dezinteresaţi de ceea ce se întâmplă în jurul lor. Şi să-i văd că nu încearcă prin orice mijloc de care dispun să câştige această competiţie”.

Co-prezentatorul de la ”Ferma” a mărturisit că suportă foarte multe, însă nu-i place să fie dezamăgit.

”În general, suport multe în viaţă, pot fi apostrofat, pot fi sfătuit. Dar ceea ce m-ar face, probabil, să nu mai vorbesc cu cineva ar fi să mă dezamăgească. Însă niciodată nu am ajuns în acel punct”, a afirmat acesta.

Cristian Bozgan a dezvăluit că ține legătura cu foștii concurenți de la emisiune.

”Cu o parte dintre ei, da. Cu Marius mi-ar fi plăcut să pot comunica mai mult, dar şi el este implicat în foarte multe activităţi, lucrează, cu Geanina Ilieş, cu Kamara. M-am bucurat să îi mai revăd pe Vali Bărbulescu, Remus Boroiu”, a declarat el.

Ce spune despre familia sa


Cristian Bozgan a vorbit și despre Mihaela Rădulescu, dar și despre familia lui. Este căsătorit cu Elena și fratele Mihaelei Rădulescu a fost cel care i-a cununat.

”Sunt minimum 20 de ani de când ne cunoaştem, iar faptul că sunt bun prieten cu fratele Mihaelei a făcut să ne cunoaştem. Am lucrat şi am convieţuit împreună ambele familii. Prietenia noastră s-a legat natural. Iar acum este o reală bucurie să lucrăm pentru acest proiect”, a explicat Cristian Bozgan.

”Referindu-mă la familia apropiată, am alături de mine fratele, părinţii, soţia Elena şi fata. Familia Bozgan este o adevărată familie, în care există iubire, respect. O simt pe soţia mea că îmi este aproape şi este sprijinul meu. Fiica mea este acel chip pe care l-aş putea privi în fiecare seară, deoarece simt o apropiere sufletească mai mare decât mi-aş fi imaginat şi o apropiere pe care o doresc fiecărui om care are copii”, a completat acesta.

citește și...