Ce surpriză i-a pregătit iubitul Andei Adam. ”O să fie o vizită cu emoții”

15.02.2022, 16:11
Ce surpriză i-a pregătit iubitul Andei Adam. ”O să fie o vizită cu emoții”
Ce surpriză i-a pregătit iubitul Andei Adam. ”O să fie o vizită cu emoții”

Omul de afaceri Yosif Eudor Mohaci i-a pregătit o surpriză iubitei sale, cântăreața Anda Adam, în vârstă de 41 de ani. Acesta a dus-o acasă la familia lui, în Elveția, pentru a-i cunoaște părinți. Anda Adam l-a aniversat pe actualul ei iubit chiar de Ziua Îndrăgostiților, când a fost și ziua de naștere a acestuia.

Cântăreața Anda Adam  a fost căsătorită cu Sorin Andrei Nicolescu, împreună cu care are o fetiță, Evelin.  În prezent, Anda Adam are un nou partener de cuplu, care este om de afaceri. Iubitul Andei Adam se numește Yosif Eudor Mohaci, este din Arad, are numeroase afaceri în țară și o perioadă a locuit în Elveția și Franța. Yosif Eudor Mohaci a fost căsătorit cu Ioana, nunta celor doi având loc la Limassol, în Cipru, în anul 2018. Yosif Eudor Mohaci are o fetiță care se numește Nicole. Anda Adam a anunțat că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, acesta dăruindu-i deja inelul de logodnă.

Pe 14 februarie, Anda Adam nu a sărbătorit doar Ziua Îndrăgostiților, ci a fost și ziua de naștere a actualului ei partener. Cei doi plănuiau o petrecere la clubul lui Yosif din Cluj, însă planurle au fost date peste cap.

Ce surpriză i-a pregătit iubitul Andei Adam. ”Va fi pentru prima dată acasă la el”

Yosif Eudor Mohaci a decis să o ducă pe iubita lui, Anda Adam, în Elveția, la părinții lui.

“A fost o schimbare radicală de planuri. Deși inițial au spus că vor face o petrecere la clubul din Cluj, pe care îl construiește Joseph, iată că au anulat din cauza prelungirii lucrărilor. De ziua lui a ”răpit-o” pe Anda și au plecat spre Geneva, acolo unde el are casă și unde se află și părinții lui. Însă până la destinația finală, Joseph și Anda vor vizita Budapesta, staționează puțin și în Viena, periplul lor romantic încheindu-se la părinții lui Joseph. O să fie o vizită cu emoții pentru că Anda va fi pentru prima dată acasă la el”, a declarat o sursă din anturajul celor doi pentru click.ro.

citește și...