Ce spune Raluca Pastramă despre o nouă relație. ”Am 30 de ani și sunt încă tânără”

08.03.2021, 11:25
Ce spune Raluca Pastramă despre o nouă relație. ”Am 30 de ani și sunt încă tânără”
Ce spune Raluca Pastramă despre o nouă relație. ”Am 30 de ani și sunt încă tânără”

Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, a vorbit despre eventualitatea de a avea o nouă relație sentimentală.

Raluca Pastramă a fost întrebată dacă se gândește la o nouă relație după separarea de Pepe. “Da, am 30 de ani şi sunt încă tânără, dar momentan nu iau în calcul prezenţa unui alt bărbat în viaţa mea”, a spus Raluca Pastramă pentru playtech.ro.

“Nu vreau să spun nimic despre asta, acum. Nu am niciun motiv să fac asta şi v-am spus deja, apăsat, că mă voi concentra mai mult ca niciodată pe creşterea fetelor. Dacă Dumnezeu va decide altfel, atunci voi vedea. Dar chestiunea asta mi se pare atât de departe, încât nu vreau să spun cuvinte mari sau să fac promisiuni deşarte”, a adăugat fosta soție a lui Pepe.

Ce planuri are Pepe după divorțul de Raluca Pastramă

Pepe, care a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu,  a format o familie, în ultimii ani, alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. La începutul lunii noiembrie a anului trecut, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă. În luna februarie a acestui an, Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la notar.

Într-un interviu pe care l-a acordat revistei Viva, Pepe a afirmat că încă crede în căsătorie, chiar dacă a trecut prin două divorțuri. ”Da, cred în căsnicie, cred în dragoste, asta nu înseamnă că mă grăbesc şi nu înseamnă că se va întâmpla. Dar cred şi susţin dragostea adevărată, susţin căsniciile, susţin tinerii care se iubesc sincer şi necondiţionat să facă acest pas şi sunt sigur că Dumnezeu le aşază pe toate aşa cum merită fiecare în parte”, a spus el.

Artistul a vorbit și despre planurile pe care le are în acest an. ”De la anul 2021 aştept schimbări în bine. Am început, din punctul meu de vedere, cu mult aplomb, cu mult curaj, ştiind că, dacă am trecut peste 2020, care a fost extrem de dificil, în 2021 lucrurile deja sunt oarecum în avantajul meu, pentru că nu am stat degeaba, şi asta contează foarte mult. Profesional, îmi doresc să continui, să fiu sănătos, să pot să creez, să înregistrez cât mai multe videoclipuri, cât mai multe single-uri, să am proiecte în TV şi să merg foarte bine şi pe partea de online. Personal, nu pot să îmi doresc decât sănătate şi să mă bucur de familia mea şi de copiii mei”, a afirmat acesta.

citește și...