Ce spune Olimpia Melinte despre revenirea pe platourile de filmare după ce a devenit mămică a doua oară. ”Asta m-a ferit de depresiile pe care multe actrițe le au după ce nasc”

27.07.2021, 15:43
Ce spune Olimpia Melinte despre revenirea pe platourile de filmare după ce a devenit mămică a doua oară. ”Asta m-a ferit de depresiile pe care multe actrițe le au după ce nasc”
Ce spune Olimpia Melinte despre revenirea pe platourile de filmare după ce a devenit mămică a doua oară. ” Asta m-a ferit de depresiile pe care multe actrițe le au după ce nasc”

Actrița Olimpia Melinte, în vârstă de 34 de ani, interpretează rolul Eliza în serialul de mare succes ”Vlad”, de la postul de televiziune Pro TV. În această toamnă, actrița se întoarce pe micile ecrane cu ultimul sezon din serialul respectiv. Despre revenirea pe platourile de filmare, după ce a devenit mămică pentru a doua oară, a vorbit vedeta într-un interviu.

Olimpia Melinte a devenit mămică pentru a doua oară în data de 22 aprilie, când a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Vedeta din serialul ”Vlad” este mama unui băiețel, Sasha, care are șase ani.  Actrița formează un cuplu cu Luca Constantin de mai bine de zece ani.

Actrița a revenit pe platourile de filmare pentru serialul ”Vlad” la scurt timp după ce a născut.Aceasta a vorbit despre revenirea pe platoruile de filmare într-un interviu pe care l-a acordat pentru publicația Formula AS.

Ce spune Olimpia Melinte despre revenirea pe platourile de filmare după ce a devenit mămică a doua oară. ”Am stat doar șase săptămâni acasă”


”Am stat doar șase săptămâni acasă, apoi am început filmările la ultimul sezon din „Vlad”. Și, până în noiembrie, o să fil­măm neîncetat. Asta m-a ferit de depresiile pe care multe actrițe le au după ce nasc, de spaima că regizorii uită de tine, că nu mai ești în cărți. Acum șase ani, când l-am născut pe Sasha, la 27 de ani, o vârstă care mie mi se părea târ­zie oricum, mulți mi-au zis: „Așa devreme? Ce-o să te faci? N-o să te mai vrea nimeni la cas­ting!”. Dar am știut ce vreau și nu m-am speriat. Și, cu ajutorul mamei și al soacrei mele, am ieșit la liman”, a declarat Olimpia Melinte.

Actrița a dezvăluit că soacra sa o ajută cu creșterea micuței sale, care are trei luni. ”O las pe Ingrid acasă, cu mama soțului meu, și îi aduc seara lapte pentru a doua zi. Nu zic că e ușor, dar cu puțină organizare, le poți face pe toate. Eu mi-am obișnuit și primul copil să petreacă timp și cu tatăl lui, și cu bunicii, să nu fie dependent de mine. Asta și pentru că am văzut pe pielea mea ce înseamnă să fii foarte mămos. Eu am fost un astfel de copil. De fiecare dată când trebuia să plec un­deva fără ai mei, mă apuca disperarea”, a mai spus aceasta.

citește și...