Ce spune Oana Roman despre o împăcare cu Marius Elisei. ”E foarte complicat să treci peste o despărțire”

04.06.2021, 16:03
Ce spune Oana Roman despre o împăcare cu Marius Elisei. ”E foarte complicat să treci peste o despărțire”
Ce spune Oana Roman despre o împăcare cu Marius Elisei. ”E foarte complicat să treci peste o despărțire”

Oana Roman a vorbit despre o posibilă împăcare cu cel care i-a fost soț, Marius Elisei.

În ultima perioadă de timp, Oana Roman s-a tot întâlnit cu fostul ei soț, Marius Elisei. Vedeta a mărturisit că primnește des flori de la cel care i-a fost partener de viață. Despre o posibilă împăcare cu Marius Elisei a făcut Oana Roman declarații la emisiunea ”Showbiz Report”, de la postul de televiziune Antena Stras.

”Asta nu înseamnă că ne-am împăcat, lucrurile s-au schimbat radical deoarece e foarte complicat să treci peste o despărțire, peste probleme foarte multe care au fost, alea nu se pot șterge peste noapte cu buretele sub nicio formă”, a afirmat Oana Roman, potrivit spynews.ro.

Ce a declarat Marius Elisei despre separarea de Oana Roman

 

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021. Invitat de curând la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars, Marius Elisei a dat și noi detalii despre motivele care ar fi dus la destrămarea mariajului cu Oana Roman.

„Dacă nu exista Isabela, cu siguranță totul se rupea definitiv și fiecare mergea pe drumul lui. Când veneam acasă simțeam așa o presiune, nu mai simțeam dragostea aia care era înainte, poate și eu am făcut-o pe ea să nu mă mai aprecieze ca înainte, poate și din cauza băuturii, că nu am de ce să mă feresc”, a spus Marius Elisei.

”A existat foarte multă încărcătură. Nu am înșelat-o, nu m-a înșelat, nu au fost scandaluri la un nivel care nu poate fi depăși”, a mai declarat Marius Elisei despre divorțul de Oana Roman, la o emisiune de televiziune de la Pro TV. ”Îmi mai doresc copii. Nu vreau să o las pe Isabela singură”, completa acesta.

citește și...