Ce spune Daniela Gyorfi despre un nou val al pandemiei de coronavirus. ”Dacă se mai pune un nou vaccin, nu știu dacă-l mai fac”

06.07.2022, 13:57
Ce spune Daniela Gyorfi despre un nou val al pandemiei de coronavirus. ”Dacă se mai pune un nou vaccin, nu știu dacă-l mai fac”
Ce spune Daniela Gyorfi despre un nou val al pandemiei de coronavirus

Cântăreața Daniela Gyorfi, în vârstă de 53 de ani, și-a spus părerea în ceea ce privește eventualitatea unui nou val al pandemiei de coronavirus, care a afectat întreaga lume.  ”Dacă se mai pune un nou vaccin, nu știu dacă-l mai fac”, a declarat daniela Gyorfi la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute vedete de pe scena artistică din România. De-a lungul anilor, aceasta a reușit să atragă atenția cu schimbările sale de look, dar și cu aparițile extrem de provocatoare.

În ceea ce privește viața sentimentală, Daniela Gyorfi a fost căsătorită o singură dată. Primul și singurul soț al Danielei Gyorfi a fost luptătorul Gelu Borș. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998 și au divorțat doi ani mai târziu. După divorț, Gelu Borș a luat calea Americii și s-a stabilit în Las Vegas. S-a căsătorit cu Roberta Lorincz, o fostă balerină de la Opera Română. Din mariajul lor au rezultat două fete. Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Din povestea lor de dragoste a rezultat un copil, Maria. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini.

Ce spune Daniela Gyorfi despre un nou val al pandemiei de coronavirus. ”Sunt estimări, se vorbește să mai facem încă un vaccin, al patrulea”

 

Prezentă în platoul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars, Daniela Gyorfi a comentat despre posibilitatea apariției unui nou val al pandemiei de corronavirus. Artista a explicat că și-a făcut vaccinurile pentru că altfel nu putea călători în afara țării, însă acum a afirmat că nu știe dacă l-arr mai face și pe al patrulea.

”Este cam nasol ce se aude, dar poate că nu este adevărat. Sunt estimări, se vorbește să mai facem încă un vaccin, al patrulea. Astea nu te ajută la nimic, dar mori mai repede. Pe mine m-au ajutat vaccinurile ca să pot să plec afară, că altfel n-aveam cum… Dacă se mai pune un nou vaccin, nu știu dacă-l mai fac. Nu știu de alții, dar eu m-am simțit foarte rău după vaccin. Eu am înțeles că toată lumea care a făcut vaccin răcește mult mai repede. Sper să fie bine, să fim optimiști! Dumnezeu sper să se uite la noi cu fața și să ne mai ferească”, a spus Daniela Gyorfi, citată de spynews.ro.

citește și...