Fiica lui Aurelian Temișan și a Monicăi Davidescu a început să ia lecții de modelling. Cât de simpatică este Dora!

25.11.2020, 14:28
Fiica lui Aurelian Temișan și a Monicăi Davidescu a început să ia lecții de modelling. Cât de simpatică este Dora!
Fiica lui Aurelian Temișan și a Monicăi Davidescu a început să ia lecții de modelling. Cât de simpatică este Dora!

Fiica celebrilor artiști Monica Davidescu și Aurelian Temișan a început să ia lecții de modelling.

Dora, fiica actriței Monica Davidescu și a cântărețului Aurelian Temișan, a împlinit 10 ani anul acesta. Este o fetițșă extrem de simpartică. Celebra ei mamă, Monica Davidescu, a anunțat, pe contul ei de socializare, că Dora a început să ia lecții de modelling cu binecunoscuta Eli Lăslean.

”Se mai intampla si lucruri bune. Dora invata despre moda de la Eli Laslean. Fetita noastra participa la cursurile gandite de prietena noastra, creatoarea de moda Eli Laslean. Cursuri foarte interesante la care copiii invata notiuni de design, de modelling, stil personal, fac si putina educatie financiara, invata cate ceva despre croitorie, despre cusut sau tricotat….multe lucruri utile pentru cei curiosi sa se apropie de acest domeniu din orice parte. Eli invita pentru fiecare curs cate o persoana specializata care ii captiveaza pe copii cu informatii si lucruri interesante”, a transmis vedeta în mediul online, acolo unde a dat publicității și mai multe fotografii cu Dora la cursuri.

 

Se mai intampla si lucruri bune.
Dora invata despre moda de la Eli Laslean.

Fetita noastra participa la cursurile …

Publicată de Monica Davidescu pe Marţi, 24 noiembrie 2020

Secretul mariajului dintre Monica Davidescu și Aurelian Temișan

Monica Davidescu a povestit, într-un interviu, ce reguli respectă ea și soțul său în viața de cuplu. „Să fim noi înșine. Respectul reciproc e de la sine înțeles. Faptul că suntem amândoi în lumea spectacolului și că încercăm să facem împreună o mulțime de lucruri, ne ajută să ne completăm, să ne susținem și să ne înțelegem nevoile”, explica actrița.

Întrebat care consideră că este secretul mariajului său, Aurelian Temișan mărturisea, la o emisiune TV, care consideră că este secretul căsniciei sale.

„E o maturitate care a intervenit între timp. Cred că în suflet am rămas la fel amândoi. Aşezându-ne foarte bine în această viaţă, pe meseriile pe care le avem, unul în faţa celuilalt, eu cred că este parte din succesul sudării noastre. După cum spunea un prieten bun al nostru când ne-am căsătorit, dacă vrei ca totul să meargă bine, nu încerca să ridici pretenţiile faţă de cel de lângă tine. Mai bine le scazi, ca în momentul în care te surprinde, să fie o surpriză plăcută. Dacă încerci să ai pretenţii mai mari, ai greşit. Dacă ai greşit, ajungi mai rău ca înainte de căsătorie”, afirma el.

citește și...