Ce spune Andreea Bălan despre sarcina Andreei Antonescu. ”Cred că nici ea nu știa”

27.09.2022, 16:18
Ce spune Andreea Bălan despre sarcina Andreei Antonescu. ”Cred că nici ea nu știa”
Ce spune Andreea Bălan despre sarcina Andreei Antonescu

Cântăreața Andreea Bălan, în vârstă de 38 de ani, a făcut declarații despre participarea sa la reality show-ul ”Ameica Express”, care urmează să fie difuzat de postul de televiziune Antena 1. Artista a povestit despre experiența trăită alături de colega sa, Andreea Antonescu, în vârstă de 40 de ani, cu care a făcut echipă la emisiunea respectivă. De asemenea, Andreea Bălan a vorbit și despre sarcina Andreei Antonescu.

Recent, Andreea Bălan a fost implicată în proiectul ”America Express”, care urmează să fie difuzat la postul de televiziune Antena 1. Andreea Bălan a făcut echipă la competiția respectivă cu nimeni alta decât colega ei din trupa Andre și buna sa prietenă Andreea Antonescu.

În ceea ce privește viața personală, Andreea Antonescu a fost căsătorită cu Traian Spak, împreună cu care are o fetiță, Sienna.Recent, pe contul său de socializare, Andreea Antonescu a anunțat că este din nou însărcinată și urmează să devină mămică pentru a doua oară. Aceasta se află în luna a patra de sarcină. Artista trăiește o poveste de dragoste cu jurnalistul Victor Vrînceanu.  Despre sarcna Andreei Antonescu a făcut declarații Andreea Bălan la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars. Andreea Bălan a declarat că nu a ștut, pe durata flmărilor pentru show-ul ”America Express”, că Andreea Antonescu era însărcinată. Ba ma mult, Andreea Bălan a afrmat că nici vitoarea mămică nu ar fi știut.

Ce spune Andreea Bălan despre sarcina Andreei Antonescu. ”Dacă știa, cred că nu venea”

„Nu (n.r. nu știa că e însărcinată), dar cred că nici ea nu știa. Cred că a aflat când s-a întors. Cred că nu știa, că dacă știa, cred că nu venea. (…) Un copil este o binecuvântare, așa că dacă a trecut prin acele experiențe în America Express…”, a spus Andreea Bălan, potrvit spynews.ro.

Cântăreața a explicat cum a fost experiența ”America Express” pentru ea și prietena sa: „Câteva momente au fost în care am vrut să revin acasă, din cauza mizeriei. Mizeria ne-a terminat pe toți. Trebuia să dormim la oameni acasă, doar că tot oamenii cu posibilități reduse te cazau. (…) Mizeria nu are de-a face de multe ori cu sărăcia și nimeream în locuri foarte dificile, dar ne-am mobilizat și am făcut abstracție”.

Andreea Bălan a dezvăluit că ar fi existat posibilitatea să meargă la ”America Express” alături de dansatorul ei, Petrișor Ruge: „S-a pus problema să merg cu Petrișor. Producătorii au crezut că merg cu Andreea și ne certăm pe acolo și e mai interesant. Dar mi-ar fi plăcut și cu Petrișor, am fi făcut o echipă extraordinară”.

citește și...