Andreea Antonescu e însărcinată. Va deveni mămică pentru a doua oară!

15.08.2022, 10:15
Andreea Antonescu e însărcinată. Va deveni mămică pentru a doua oară!
Andreea Antonescu e însărcinată

Cântăreața Andreea Antonescu, în vârstă de 39 de ani, este în culmea fericirii. Artista a anunțat, pe contul său de pe o rețea de socializare, că este însărcinată. Vedeta urmează să devină mămică pentru a doua oară. Andreea Antonescu mai are o fetiță, Sienna, din mariajul pe care l-a avut cu Traian Spak.

Andreea Antonescu a cunoscut succesul alături de Andreea Bălan, în trupa Andre.  În ceea ce privește viața personală, Andreea Antonescu a fost căsătorită cu Traian Spak, împreună cu care are o fetiță, Sienna.

Acum, pe contul său de socializare, Andreea Antonescu a anunțat că este din nou însărcinată și urmează să devină mămică pentru a doua oară.

Andreea Antonescu e însărcinată. ”Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre! ”

”A doua minune din viața mea!😍🥰Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alaturi de Victor Vrînceanu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre! Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile voastre frumoase! #AndreeaAntonescu”, a anunțat Andreea Antonescu în mediul online.

Mesajul este însoțit de o fotografie în care Andreea Antonescu își arată burtica de gravidă.

Ce spunea Andreea Antonescu despre viața ei sentimentală

În urmă cu câteva luni, Andreea Antonescu a dat câteva detalii despre viața sa sentimentală pentru click.ro.

”Pe plan personal există o persoană în viața mea. Suntem împreună de patru luni, suntem foarte bine și sperăm să fie la fel de bine și în continuare. Nu aș dori să spun dacă este o persoană publică sau nu, însă, pot spune că este o persoană alături de care mă văd. Drept dovadă, pot spune că este pentru prima dată când îmi asum, în adevăratul sens al cuvântului, o relație”, a detaliat Andreea Antonescu

citește și...