Ce spune Andreea Antonescu divorțul de Traian Spak și partaj. ”Fiecare iese din această căsnicie cu ce a intrat”

21.07.2021, 17:11
Ce spune Andreea Antonescu divorțul de Traian Spak și partaj. ”Fiecare iese din această căsnicie cu ce a intrat”
Ce spune Andreea Antonescu divorțul de Traian Spak și partaj. ”Fiecare iese din această căsnicie cu ce a intrat”

Cântăreața Andreea Antonescu este separată de soțul său, Traian Spak, însă aceștia nu au divorțat oficial. Cei doi au împreună o fetiță. Andreea Antonescu se află în România, în timp ce partenerul ei de viață este în America. Vedeta a făcut declarații despre divorțul de Traian Spak, dar și despre partaj.

Andreea Antonescu a fost căsătorită cu Traian Spak, împreună cu care are o fetiță, Sienna. Cântăreața este încă în acte soția lui Traian Spak.

Vedeta a făcut declarații despre divorțul de Traian Spak, dar și despre partaj într-un interviu pe care l-a acordat revistei Viva.

 

Ce spune Andreea Antonescu divorțul de Traian Spak și partaj.  ”Între noi doi există un contract de separare de bunuri”

Andreea Antonescu a afirmat că nu și-a schimbat decizia de a divorța. ”Perioada prin care am trecut cu toții nu mi-a permis să finalizez tot
procesul, dar asta nu înseamnă că mi-am schimbat decizia!… Nu și-a dorit acest divorț, dar, în ce mă privește, odată pornită pe drumul acesta, nu mă mai întorc!… Cât despre el, este în continuare în Statele Unite și nu se gândește la întoarcerea în țară, lucru care este principalul inconvenient. Eu am viața în România, el în America”, a declarat vedeta.

Artista a explicat că nu s-a pus problema unui partaj: ”Nu s-a pus problema în a face un partaj, deoarece între noi doi există un contract de separare de bunuri. Fiecare iese din această căsnicie cu ce a intrat!”.

Andreea Antonescu a participat la ”Survivor România”

Cântăreața Andreea Antonescu a făcut parte din echipa Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România”. Andreea Antonescu a fost eliminată de la show-ul ”Survivor România”, în urma voturilor primite de la telespectatori. Artista a vorbit despre participarea sa la competiția din Republica Dominicană.

”Când am intrat în echipă, unul dintre băieți, nu îi voi da numele, a început să-mi sugereze să fac topless de față cu ei, lucru care mi-a stârnit o mâhnire. Eu nu am ajuns în „Survivor România” să mă trag de șireturi cu vreunul dintre concurenți și am încercat să îi pun la punct. Am considerat că, dacă respectul nu se câștigă, se impune și am reușit acest lucru. Am apreciat amabilitățile lor, ajutorul lor, hrana pe care o aduceau, deși știam că scopul era să mă întoarcă pe mine împotriva Elenei. Am luat partea bună a lucrurilor, însă am ales ideea de forță a fetelor, eu sunt o femeie puternică și independentă. Am ales să fiu de partea Elenei, care mi-a câștigat prietenia în ani de zile, iar relația mea cu ea s-a clădit frumos, în timp, nu a fost o prietenie de conjunctură pentru a mai rămâne o săptămână în acest reality-show”, a declarat Andreea Antonescu.

citește și...