Ce spune Andreea Antonescu despre apariția sa în ”Playboy”. ”O copertă m-a făcut de la copil femeie”

30.01.2022, 14:46
Ce spune Andreea Antonescu despre apariția sa în ”Playboy”. ”O copertă m-a făcut de la copil femeie”
Ce spune Andrea Antonescu despre apariția sa în ”Playboy”. ”O copertă m-a făcut de la copil femeie”

Cântăreața Andreea Antonescu, în vârstă de 39 de ani, și-a amintit de perioada în care a făcut furori cu apariția sa incendiară în celebra revistă ”Playboy”.  Artista a încasat cea mai mare sumă de bani pentru acel pictorial, după cum a dezvăluit prezentatorul de televiziune Dan Capatos. ”O copertă m-a făcut de la copil femeie”, a mărturisit Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu a cunoscut succesul alături de Andreea Bălan, în trupa Andre.  În ceea ce privește viața personală, Andreea Antonescu a fost căsătorită cu Traian Spak, împreună cu care are o fetiță, Sienna.

În urmă cu mulți ani, Andreea Antonescu a pozat pentru celebra revistă pentru adulți ”Playboy”. Invitat recent în cadrul podcastului lui Codin Maticiuc, prezentatorul de televiziune Dan Capatos a vorbit despre câteva vedete din țara noastră care au renunțat la haine și au pozat pentru revista ”Playboy”. Dan Capatos a dezvăluit că Andreea Antonescu a fost cea care a primit cea mai mare sumă de bani pentru a realiza un pictorial pentru ”Playboy” – 30.000 de euro.

Ce spune Andreea Antonescu despre apariția sa în ”Playboy”.  ”Mulțumesc lui Dumnezeu am rămas în istorie pentru chestia asta”

Andreea Antonescu a mărturisit, în cadrul unui podcast, că după apariția sa din ”Playboy” a început să fie sunată de mai mulți fotbaliști. ”Au început telefoanele de la fotbaliști. S-au terminat repede. Au fost diferențe de cultură, diferențe de înălțime. O copertă m-a făcut de la copil femeie. Mă întrebam, oare ce am făcut? Dar am rămas cea mai bine plătită, eu la 1,57, 42 de kilograme. Tot eu am rămas cea mai bine plătită. Mulțumesc lui Dumnezeu am rămas în istorie pentru chestia asta”, a spus cântăreața, potrivit revistei Viva.

Artsta a spus și cum a reacționat fratele său când a aflat că urma să pozeze în revista respectivă: ”Frate-miu mi-a zis: până aici a fost. Spera într-o zi să mă mărit și să nu mai am numele ăsta. Încăpățânată cum sunt, mi-am păstrat numele chiar dacă m-am măritat”.

citește și...