FOTO / Cum a reacționat tatăl Andreei Mantea când a aflat despre pictorialul acesteia din ”Playboy”. ”Mi-a trântit ziarul, nu cred că a avut curajul să se uite”

28.12.2021, 16:44
FOTO / Cum a reacționat tatăl Andreei Mantea când a aflat despre pictorialul acesteia din ”Playboy”. ”Mi-a trântit ziarul, nu cred că a avut curajul să se uite”
Cum a reacționat tatăl Andreei Mantea când a aflat despre pictorialul acesteia din Playboy. ”Mi-a trântit ziarul, nu cred că a avut curajul să se uite”

Prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea, în vârstă de 35 de ani și-a amintit de momentul în care a apărut într-un pictorial incendiar în paginile celebrei reviste ”Playboy”. Bruneta a povestit cum a reacționat tatăl său după ce a aflat despre pictorialul respectiv. ”Mi-a trântit ziarul, nu cred că a avut curajul să se uite”, a dezvăluit ea.

În anul 2006, Andreea Mantea apărea într-un pictorial incendiar în revista ”Playboy”. Ulterior, vedeta de televiziune a fost singura playmate care a ajuns în America. A fost aleasă de cei de la Playboy America să să pozeze pentru calendarul Playboy Europa. Pentru pictorialul din ”Playboy”, Andreea mantea are fi încasat în jur de 10.000 de euro.

Invitată în platoul emisiunii prezentate de Denise Rifai la Kanal D, Andreea Mantea a povestit cum a reacțonat tatăl său când a aflat despre pictorialul respectiv. De asemenea vedeta a explicat și în ce relații este cu tatăl său în prezent.

Cum a reacționat tatăl Andreei Mantea când a aflat despre pictorialul acesteia din Playboy. ”Mi-a mai zis un lucru atunci”

“Ne-am împăcat de mult și avem o relație fantastică, vorbim absolut orice. Ne vedem zilnic, stăm la bârfă, ne bem cafeaua împreună, punem țara la cale. Am participat la acea emisiune și am semnat un contract. Știam că câștigătoarea, Miss Playboy va fi cea care va poza, va avea parte de acel pictorial. Pentru nimic în lume nu m-aș fi gândit eu că vreodată o să câștig acea emisiune, Miss Playboy 2006. Nu că nu am citit contractul, nici nu l-am răsfoit, cred că m-am dus la ultima pagină și am semnat. Ulterior am aflat că nu doar locul 1, ci și locul 2, 3 și Miss Popularitate. Eu am fost Miss Popularitate, eram atât de exclusă… eram coada. Și cu toate astea tot a trebuit (n.r. să pozeze)”, a detaliat Andreea Mantea, potrivit wowbiz.ro.

“Nu m-am împotrivit atât de mult atunci, pentru că eu oricum eram supărată că nu sunt lăsată să-mi fac ce-mi doresc. Și am zis, aia e, îmi duc contractul la bun sfârșit. Așa am văzut lucrurile atunci. Tata nu a văzut pictorialul, în schimb a apărut în ziar. Mi-a trântit ziarul, nu cred că a avut curajul să se uite și mi-a mai zis un lucru atunci: Un om când efectiv nu mai are ce să facă în viața asta, când le-a făcut pe toate, le-a încercat pe toate, ajunge să se vândă pe el. Tu nu ai demonstrat nimic din ceea ce poți și totuși te-ai vândut. Și avea dreptate. Eu eram la început. Nu demonstrasem nimic din ceea ce pot să fac și am ales să fac acest pas greșit neștiind ce înseamnă, neștiind ce o să însemne. Ce e drept mie nu mi-e rușine nici în ziua de astăzi și nu știu dacă o să-mi fie vreodată. Nu vreau să fiu catalogată în vreun fel, dar chiar nu îmi e”, a mai spus vedeta.

citește și...