Ce spune Anda Călin, partenera de viață a lui Liviu Vârciu, despre bonele pe care le-a avut pentru copii. ”Vor bani mulți și se implică foarte puțin”

12.12.2022, 16:10
Ce spune Anda Călin, partenera de viață a lui Liviu Vârciu, despre bonele pe care le-a avut pentru copii. ”Vor bani mulți și se implică foarte puțin”
Ce spune Anda Călin, partenera de viață a lui Liviu Vârciu, despre bonele pe care le-a avut pentru copii

Anda Călin, partenera de viață a artistului Liviu Vârciu, a vorbit despre cine o ajută cu creșterea celor doi copii ai lor. Aceasta a avut mai multe bone pentru micuți. ”Dar pretențiile lor sunt prea mari pentru ceea ce pot ele să ofere. Vor bani mulți și se implică foarte puțin”, a declarat Anda Călin înt-un inteviu.

Cântărețul Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a treia oară în anul 2020. Partenera lui de viață, Anda Călin, a adus pe lume un băiețel. Acesta este cel de-al doilea copil al cuplului.  Artistul  fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu.  Liviu Vârciu mai are are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin.

Liviu Vârciu a fost căsătorit cu fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu. Liviu Vârciu și actuala sa parteneră de viață, Anda Călin, și-au botezat băiețelul, Liviu Matei, în mare secret. Evenimentul a avut loc în data de 3 octombrie 2020 și a fost unul restrâns, la care au participat doar câteva persoane foarte apropiate cuplului. În luna septembrie a anului trecut, Liviu Vârciu și Anda Călin au organizat petrecerea de botez, pe care au amânat-o în 2020 din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.  Recent, Anda Călin  și-a deschis o afacere. Este vorba despre un salon de înfrumusețare în zona Pipera.

Ce spune Anda Călin, partenera de viață a lui Liviu Vârciu, despre bonele pe care le-a avut pentru copii. ”Eu mi-am luat o bonă să mă ajute, nu să stea cu mine să mai vorbesc cu cineva prin casă”

Cu un program foarte încărcat, Anda Călin și Liviu Vârciu au apelat la bone ca să îi ajute cu creșterea celor doi copii ai lor. Anda Călin a povestit, pentru click.ro, că a schimbat mai multe bone și a spus și care a fost motivul.

„Copiii stau acasă cu noi în cea mai mare parte, iar în weekend mai merg la soacra mea. De o săptămână a venit o bonă, însă încă nu s-au adaptat cei mici cu dânsa. Trebuie să stau eu cu ei acum. Liviu a terminat filmările astăzi mai devreme și a fugit acasă. Acum noi avem o bonă din Republica Moldova, am mai avut încă două bone dar nu au rezistat… ca să zic așa. Sinceră să fiu nu este ca și cum ele stau toată ziua cu un copil, fata (n.r. Anastasia) este la școală, băiatul (n.r. Liviu Matei) este la grădiniță.

Ei ajung acasă la șase, au timp liber destul de mult, dar pretențiile lor sunt prea mari pentru ceea ce pot ele să ofere. Vor bani mulți și se implică foarte puțin. Un exemplu concret să îți zic…Eu mi-am luat o bonă să mă ajute, nu să stea cu mine să mai vorbesc cu cineva prin casă. În total cu carte de muncă și salariu depășim suma 1.000 de euro pe lună”, a declarat Anda Călin.

citește și...