Liviu Vârciu și-a botezat băiețelul în secret. Când a avut loc evenimentul

05.10.2020, 14:15
Liviu Vârciu și-a botezat băiețelul în secret. Când a avut loc evenimentul
Liviu Vârciu și-a botezat băiețelul în secret. Când a avut loc evenimentul

Liviu Vârciu și partenera sa de viață, Anda Călin, și-au botezat băiețelul în mare secret. la eveniment au participat doar apropiații și familia.

Cântărețul Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a treia oară anul acesta. Partenera lui de viață, Anda Călin, a adus pe lume un băiețel. Acesta este cel de-al doilea copil al cuplului.  Artistul  fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu. În afară de băiețelul nou-născut, Liviu Vârciu mai are are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin.  Liviu Vârciu a fost căsătorit cu fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu.

Potrivit spynews.ro, Liviu Vârciu și actuala sa parteneră de viață, Anda Călin, și-au botezat băiețelul în urmă cu câteva zile, în mare secret.

Evenimentul a avut loc în data de 3 octombrie și a fost unul restrâns, la care au participat doar câteva persoane foarte apropiate cuplului.

”A fost un eveniment privat, doar în famile. Suntem în pandemie, nu avem voie să fim foarte mulți, tocmai de asta a fost doar familia mea și cam atât….”, a declarat Liviu Vârciu pentru sursa mai sus-menționată.

De ce nu-l arată Anda Călin pe fiul lor

Anda Călin, actuala parteneră de viață a lui Liviu Vârciu, pune adesea imagini pe rețelele de socializare cu fetița lor, Anastasia, însă până acum nu l-a arătat publicului și pe băiețelul lor.

Unii internauți i-au atras atenția Andei Călin pentru că nu postează fotografii și cu al doilea ei copil, care a venit pe lume la sfârșitul lunii mai.

Aceasta le-a răspuns imediat, explicând că motivul pentru care nu pune poze cu băiețelul este pentru că nu vrea să-l expună momentan.

„Dacă nu pun poză cu el, înseamnă că nu vorbesc? (…) Nu vreau să-l expun momentan”, a scris Anda Călin în mediul online, potrivit libertateapentrufemei.ro.

citește și...