Anda Călin a născut! Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a treia oară

29.05.2020, 10:29
Anda Călin a născut! Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a treia oară
Iubita lui Liviu Vârciu a născut în mare secret

Bucurie imensă pentru Liviu Vârciu! Iubita lui, Anda Călin, a născut. Cei doi au devenit părinți pentru a doua oară. Bruneta a adus pe lume un băiețel, în mare secret, scrie Click!

Iubita lui Liviu Vârciu a născut în mare secret

Anda Călin a fost surprinsă de paparazzii în urmă cu câteva săptămâni, cu burtica de gravidă la vedere. Aceasta era în ultimul trimestru de sarcină.

‘Anda este foarte fericită că va deveni mamă din nou şi, momentan, nu şi-ar fi dorit ca vestea să se afle. Este ca un cadou pentru Liviu care este fericit că va deveni tată pentru a treia oară. La prima ecografie, se pare că va fi băiat.

Pentru ea nu contează dacă va fi fată sau băiat, ci să fie sănătos copilul. Liviu îşi doreşte băieţel, pentru că are deja două fete. Anda este o mămică grijulie şi abia aşteaptă să îşi ţină în braţe al doilea copil. Sarcina merge bine şi Anda nu are probleme de sănătate’, declarau surse din apropierea celor doi pentru Click!, în februarie.

Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a treia oară

Liviu Vârciu mai are două fiice, pe Carmina, din relația cu Ami Teiceanu, și pe Anastasia Maria, din actuala relație cu Anda Călin.

În vara lui 2018, Liviu și Anda s-au despărțit, însă nu au rezistat mult unul fără celălalt, iar câteva luni mai târziu, cei doi s-au împăcat.

La vremea respectivă, Liviu Vârciu a călcat strâmb și a fost surprins, în luna februarie 2018, sărutând-o pe buze pe Roxana Niculae, fostă „bebeluşă” la Cronica Cârcotaşilor.

‘Nu am plecat din locuința lui Liviu, nici nu traversez o perioadă dificilă. El momentan este plecat în Belgia, voi vedea ce va fi. Nu am ce declarații să dau. Nu sunt deranjată de acele imagini. Eu îl cunosc pe el, el este o fire mai jucăușă, asta nu înseamnă că este ceva mai mult de atât. În plus, sunt foarte sigură pe sentimentele lui față de mine și la fel de sigură pe relația noastră’, spunea Anda, pentru Click!, la acea vreme.

Din 2019, Anda Călin și Liviu Vârciu s-au mutat împreună în vila pe care bărbatul a ridicat-o în Băneasa.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Hristos a înviat! Paste fericit va dorim! ❤️

O postare distribuită de Anda Calin (@andacalin) pe

citește și...