Din ce face bani Anda Călin, partenera de viață a lui Liviu Vârciu. ”Am investit mult în această afacere, mai mult decât stabilisem eu inițial”

03.12.2022, 16:42
Din ce face bani Anda Călin, partenera de viață a lui Liviu Vârciu. ”Am investit mult în această afacere, mai mult decât stabilisem eu inițial”
Din ce face bani Anda Călin, partenera de viață a lu Liviu Vârciu

Anda Călin, partenera de viață a artistului Livu Vârciu, a dezvăluit în ce și-a iinvestit banii și ce afacere are în prezent. ”Am investit mult în această afacere, mai mult decât stabilisem eu inițial”, a explicat Anda Călin în cadul unuu interviu. Aceasta a spus și cum a ajutat-o partenerul ei de viață în ceea ce privește afacerea.

Cântărețul Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a treia oară în anul 2020. Partenera lui de viață, Anda Călin, a adus pe lume un băiețel. Acesta este cel de-al doilea copil al cuplului.  Artistul  fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu.  Liviu Vârciu mai are are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin.

Liviu Vârciu a fost căsătorit cu fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu. Liviu Vârciu și actuala sa parteneră de viață, Anda Călin, și-au botezat băiețelul, Liviu Matei, în mare secret. Evenimentul a avut loc în data de 3 octombrie 2020 și a fost unul restrâns, la care au participat doar câteva persoane foarte apropiate cuplului. În luna septembrie a anului trecut, Liviu Vârciu și Anda Călin au organizat petrecerea de botez, pe care au amânat-o în 2020 din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.  Recent, Anda Călin  și-a deschis o afacere. Este vorba despre un salon de înfrumusețare în zona Pipera. Despre afacerea pe care o are și despre cum a ajutat-o Liviu Vârciu a făcut aceasta declaraț pentru click.ro.

Din ce face bani Anda Călin, partenera de viață a lui Liviu Vârciu. ”Liviu m-a ajutat când am luat afacerea, el a vorbit, el a negociat”

„Am deschis un salon, iar majoritatea timpului îl petrec acolo. Sper ca prin acest salon să înglobez toate serviciile. Am investit mult în această afacere, mai mult decât stabilisem eu inițial. Afacerea pe care o am nu este cadou din partea soțului (n.r. Liviu Vârciu). Eu de mult voiam să deschid ceva pe partea de remodelare corporală, dar a apărut recent oportunitatea aceasta cu salonul și am zis să le am pe toate la un loc. De trei săptămâni am început și văd că am ceva cliente”, a declarat Anda Călin.


„Liviu m-a ajutat când am luat afacerea, el a vorbit, el a negociat. El a luat asupra lui unele responsabilități la început. După ce l-am achiziționat nu s-a mai băgat pentru că el se concentrează acum doar pe filmări. După ce termină filmările o să se ocupe și el mai mult de partea de promovare a afacerii”, a mai spus partenera de viață a lui Liviu Vârciu.

citește și...