Liviu Vârciu a făcut petrecerea de botez pentru fiul său. De la ce sumă a început darul

22.09.2021, 10:23
Liviu Vârciu a făcut petrecerea de botez pentru fiul său. De la ce sumă a început darul
Liviu Vârciu a făcut petrecerea de botez pentru fiul său. De la ce sumă a început darul

Liviu Vârciu, în vârstă de 40 de ani, a organizat o petrecere fastuoasă pentru fiul său și al Andei Călin. Cei doi și-au creștinat băiețelul anul trecut, iar în urmă cu câteva zile au organizat petrecerea de botez, pe care au amânat-o în 2020 din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. S-a aflat care a fost darul la evenimentul organizat acum de binecunoscutul artist.

Cântărețul Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a treia oară anul trecut. Partenera lui de viață, Anda Călin, a adus pe lume un băiețel. Acesta este cel de-al doilea copil al cuplului.  Artistul  fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu.În afară de băiețelul nou-născut, Liviu Vârciu mai are are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin.  Liviu Vârciu a fost căsătorit cu fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu. Liviu Vârciu și actuala sa parteneră de viață, Anda Călin, și-au botezat băiețelul, Liviu Matei, în mare secret. Evenimentul a avut loc în data de 3 octombrie 2020 și a fost unul restrâns, la care au participat doar câteva persoane foarte apropiate cuplului.

În urmă cu câteva zile, Liviu Vârciu și Anda Călin au organizat petrecerea de botez, pe care au amânat-o în 2020 din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. S-a aflat care a fost darul la evenimentul organizat acum de binecunoscutul artist.

Liviu Vârciu a făcut petrecerea de botez pentru fiul său. Darul a început de la 300 de euro

Petrecerea de botez a avut loc la un local de lux din Otopeni, unde au fost prezenți în jur de 300 de invitați, majoritatea fiind colegii din Antena 1. Printre aceștia s-au numărat: Pepe cu iubita Jasmine, Lora cu Ionuț Ghenu, Aurelian Temișan cu Monica Davidescu, Andreea Bănică și Lucian Mitrea, Mirela Vaida, Cornel Păsat, Cezar Ouatu, Andrei Ștefănescu împreună cu fiul său și mulți alții, notează click.ro.

Conform sursei citate, darul ar fi început de la 300 de euro. Atmosfera a fost întreținută de ean de la Craiova, Bella Santiago, taraful Cleante, dar și Liviu Vârciu în formula ”L.A.”, alături de un coleg din fosta trupă. Pentru focul de artificii de la eveniment, Liviu Vârciu ar fi plătit 5.000 de euro.

citește și...