Ce spune Alina Sorescu despre o nouă relație. ”Este o perioadă sensibilă prin care încă trec acum”

01.09.2022, 16:52
Ce spune Alina Sorescu despre o nouă relație. ”Este o perioadă sensibilă prin care încă trec acum”
Ce spune Alina Sorescu despre o nouă relație

Alina Sorescu, în vârstă de 36 de ani, a făcut declarații despre viața și cariera sa din prezent la o emisiune de televiziune. Artista a vorbit și despre posibilitatea de a se implica într-o nouă relație sentimentală. Alina Soreescu a divorțat de Alexandru Ciucu, împreună cu care are două fetițe, carolina și Raisa.

Cântăreața Alina Sorescu a format o familie cu Alexandru Ciucu. Cei doi au împreună două fetițe, Carolina și Raisa. Despre cei doi s-a speculat, multă vreme vreme, că s-ar fi separat. Deși mult timp niciunul dintre cei doi nu a confirmat sau a infirmat zvonurile privind divorțul, recent s-a aflat că Alexandru Ciucu și Alina Sorescu se separă.

Alexandru Ciucu i-a intentat un proces Alinei Sorescu și s-au întâlnit în instanță pentru a stabili custodia copiilor. Într-un mesaj transmis recent în mediul online, Alina Sorescu a precizat că a introdus acțiunea de divorț la începutul anului, iar cel care i-a fost partener de viață a cerut ca domiciliul celor două fetițe ale lor să fie la el. Instanța a decis în urmă cu ceva timp ca micuțele să rămână la artistă. Nemulțumit de această decizie, Ciucu a atacat-o în instanță, însă nici de data aceasta nu i-a fost dat câștig de cauză. Astfel, Alina Sorescu a bifat o nouă victorie în privința custodiei fiicelor sale. De curând, Alina Sorescu a afirmat că s-ar încerca discreditarea  după ce instanța a decis a doua oară ca domiciliul fetițelor să rămână la ea. 

Ce spune Alina Sorescu despre o nouă relație. ”Nu mă gândesc la asta și sunt extrem de categorică”

Despre cariera și viața sa din prezent, dar și despre eventualitatea de a avea o nouă rrelație sentimentală a făcut Alina Sorescu declarații la postul de televiziune Antena Stars.

”Am lansat cântecul “Tot ce a fost a fost”, este un cântec plin de emoție pe care mi l-a compus Edward Sanda. Cred că era timpul să scot acest cântec . este un cântec despre mine, mă regăsesc și este un cântec care mi s-a potrivit. Da, fetițelor mele le place, în general, tot ce cântă mami. Da, vreau să mă concentrez pe ceea ce este în prezent, pe viitor și vreau să iau mereu partea bună a lucrurilor. Este o perioadă sensibilă prin care încă trec acum, o perioadă care va mai dura, așa că vom mai vedea. Nu, nu e cazul ( n.r. o nouă relație), cel puțin deocamdată nu este cazul. Nu mă gândesc la asta și sunt extrem de categorică”, a declarat Alina Sorescu, pottrivit spynews.ro.

citește și...