Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre nunta cu logodnicul ei. ”Oamenii se feresc să mai meargă la nunți ca să nu plătească, să nu dea banul”

29.09.2022, 13:11
Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre nunta cu logodnicul ei. ”Oamenii se feresc să mai meargă la nunți ca să nu plătească, să nu dea banul”
Ce spune Adrana Bahmuțeanu despre nunta cu logodnicul ei

Vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu, în vârstă de 48 de ani, s-a logodit cu partenerul ei, George, în luna iulie a acestui an. Vedeta a făcut declarații despre nunta cu cel care îi este partener, mărturisind că nu au planificat evenimentul. ”Oamenii se feresc să mai meargă la nunți ca să nu plătească, să nu dea banul”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

În data de 27 iulie 2022, Adriana Bahmuțeanu a decis să se logodească cu cel care îi este iubit, George. Evenimentul a avut loc la nici două luni după ce cei doi s-au cunoscut.  Cei doi au primit binecuvântarea în biserică și i-au avut alături și pe copii. George Restivan, actualul partener de viață al Adrianei Bahmuțeanu, are domiciliul în SUA încă din anul 1999 și lucrează în imobiliare. Acesta are un copil dintr-o relație anterioară.

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre nunta cu actualul ei partener, dezvăluind, la postul de televiziune Antena Stars, că a nu au au planificat evenimentul.  Logodnicul vedetei a decs să se mute din SUA în România.

Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre nunta cu logodnicul ei. ”Nu ne-am planificat nunta”

„Am luat-o pas cu pas și am ajuns la concluzia că cel mai bine este să vină el. Pentru că, de fapt, asta își dorea! (…) O să se întoarcă (n.r. în SUA), probabil, numai dacă are ceva de făcut acolo, treburi administrative. (…) Nu ne-am planificat nunta. Mai ales că toată vara a fost ocupat, a fost full peste tot. Deci toată lumea a vrut să facă nunți de frica restricțiilor. Acum au venit scumpirile. Oamenii se feresc să mai meargă la nunți ca să nu plătească, să nu dea banul”, a afirmat Adriana Bahmuțeanu, potrivit spynews.ro.

„Și atunci am zis: „Hai să mai așteptăm ca nu este musai acum, să facem petrecerea de nuntă, o să o facem, când vrea Dumnezeu!” Avem alte planuri. Dacă dă Dumnezeu și un copil, da! Eu am curajul să mai fac un copil și el, la fel”, a adăugat aceasta.

Adriana Bahmuțeanu a mai fost căsătorită și are doi băieți

Silviu Prigoană a avut o relație cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, cu care a fost căsătorit și de care s-a separat de foarte multe ori. Din mariajul lor au rezultat doi băieți. După ce s-au judecat din cauza copiilor, băieții Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor. Instanța a decis ca băieții Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană să petreacă timp cu ambii părinți atunci când zilele de naștere ale acestora. Însă, Adriana Bahmuțeanu a afirmat că nu poate ajunge la un numitor comun cu fostul ei soț.

Silviu Prigoană și actuala sa soție, Mihaela s-au căsătorit în mare secret pe 8 martie 2016, după ce s-au logodit în Las Vegas. Adriana Bahmuțeanu a mai fost căsătorită o dată.  Pe când avea doar 18 ani, ea s-a îndrăgostit de omul de afaceri Cosmin Bahmuțean, cu care s-a și căsătorit. Mariajul a durat cinci ani și a fost unul extrem de dificil pentru vedeta TV.

citește și...